Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cristi Borcea, incarcerat la Penitenciarul Poarta-Alba, a fost dus la Spitalul Judetean Constanta pentru investigatii medicale de specialitate

B1 B1,
Cristi Borcea, incarcerat la Penitenciarul Poarta-Alba, a fost dus la Spitalul Judetean Constanta pentru investigatii medicale de specialitate

Cristi Borcea a fost dus iar la Spitalul Judetean Constanta, miercuri, pentru investigatii medicale de specialitate, informeaza Mediafax. Omul de afaceri, in prezent incarcerat la Penitenciarul Poarta-Alba, a. continuă pe B1

De cealalta parte a gratiilor. Un agent principal de la Penitenciarul Poarta Alba, ARESTAT pentru trafic de influenta

Incercarea de a face trafic de influenta l-a trimis pe un angajat de la Penitenciarul de la Poarta Alba de cealalta parte a gratiilor. Acesta a fost arestat preventiv fiind acuxat ca a primit circa 2. 000 de euro pentru a interveni pe langa persoane din unitatea de detentie pentru ca acestea sa obtina transferul unei persoane aflate in detentie, precum si o propunere de eliberare conditionata pentru alt detinut.

Spaga in penitenciarul Poarta Alba

Un gardian cerea intre 400 si 1. 500 de euro de la detinuti pentru a-i transfera la o sectie exterioara sau pentru a fi eliberati conditionat.

Un angajat al Penitenciarului Poarta Alba a fost arestat preventiv pentru trafic de influenta

Un angajat al Penitenciarului Poarta Alba a fost arestat preventiv sub acuzatia de trafic de influenta, potrivit unei decizii a Parchetului de pe langaTribunalul Constanta, scrie Mediafax. Liviu Vasile.

Cristi Borcea a ajuns din nou la spital. A fost supus unor investigatii medicale

Omul de afaceri Cristian Borcea, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, a ajuns din nou la Spitalul Judetean Constanta. El a fost scos pentru cateva ore din.

Magistratii Curtii de Apel judeca contestatia in anulare depusa de avocatii lui Cristi Borcea

Cristi Borcea vrea in libertate. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti judeca luni contestatia in anulare depusa de avocatii afaceristului prin care acesta spera sa scape de pedeapsa de sase ani si patru luni.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )