Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cristi Borcea, cerere pentru ELIBERARE CONDITIONATA de Craciun!

B1 B1,
Cristi Borcea, cerere pentru ELIBERARE CONDITIONATA de Craciun!

Cristi Borcea nu ar vrea sa petreaca sarbatorile de iarna in puscarie. Acesta a facut o cerere pentru a fi lasat sa faca pe MosCraciun pentru micutul Milan, dar si pentru copiii mai. continuă pe B1

Instanta a respins cererea de eliberare conditionata a lui Dan Voiculescu

Judecatoria Sectorului 5 a respins cererea de eliberare conditionata formulata de Dan Voiculscu si a stabilit ca acesta poate formula o noua solicitare in acest sens abia in septembrie 2017,.

Femeile din viata lui Cristi Borcea nu se SUPORTA. Cum s-au comportat MIHAELA si VALENTINA la un eveniment monden (FOTO)

Cristi Borcea are copii cu trei femei diferite. Daca de Mihaela a divortat pentru Alina Vidican, de cea din urma s-a separat pentru Valentina Pelinel. Mihaela a dat dovada de intelepciune si la ceva timp.

Contre in sala de judecata intre avocatul lui Voiculescu si procurorul DNA. Pentru mai multe lucrari stiintifice nu s-au descoperit fise de pontaj

Cererea lui Dan Voiculescu de eliberare conditionata va fi judecata astazi la Judecatoria Sectorului 5. Asta dupa ce Comisia de liberare conditionata a penitenciarului Rahova a amanat pentru 10 luni discutarea eliberarii conditionate. Voiculescu s-a adresat direct instantei si a cerut punerea in libertate.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )