Libnet.ro
UNICEF

12:16

Cristi Borcea, eliberat din inchisoare pentru a participa la botezul fiicei sale

B1 B1,
Cristi Borcea, eliberat din inchisoare pentru a participa la botezul fiicei sale

Cristi Borcea a primit o permisie speciala de trei zile pentru a putea participa la botezul fiicei sale, care s-a nascut weekendul trecut la un spital din Miami, scrie Wowbiz. Gigi Becali va fi nasul de botez pentru. continuă pe B1

Veste fabuloasa pentru Cristi Borcea. Iese din puscarie

Cristi Borcea va eliberat din inchisoare ca sa isi boteze fetita. Fostul patron al lui Dinamo va primi o permisie de trei zile pentru acest eveniment, scrie cancan. ro. Botezul fetitei lui Cristi Borcea va avea loc peste.

Cristi Borcea este din nou tata: Sotia sa a nascut o fetita intr-un spital din Miami

Cristi Borcea este din nou tata, sotia sa Alina a nascut o fetita a nascut intr-un spital din Miami, asta desi, initial ar fi vrut ca acest lucru sa se intample in tara. in cele din urma, partenera.

Motiv de bucurie pentru Cristi Borcea! Ce se intampla cu fostul presedinte dinamovist

Cristi Borcea este in culmea fericirii pentru ca a devenit din nou tata. Alina Borcea a devenit mama pentru a doua oara, sambata, informeaza AntenaStars. ro. Alina Borcea a nascut o fetita la un spital din.

Cristian Rizea (PSD) ii cere presedintelui Klaus Iohannis gratierea unei femei: Un an de inchisoare pentru ca a furat o jucarie de ziua copilului mi se pare infiorator

Deputatul Cristian Rizea i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa o gratieze pe femeia condamnata la un an de inchisoare pentru ca a furat o jucarie pentru copilul ei, scrie PS News. Cazul acesta mi se pare.

Actionarii Electrica, convocati, din nou, pentru aprobarea remuneratiilor administratorilor

Actionarii Electrica EL) au fost convocati, pe 9 septembrie, sa decida remuneratiile si criteriile de performanta ale administratorilor, dupa ce, la AGA din 9 iulie, au respins acest punct.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )