Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cristian Busoi, dupa rezultatele exit-poll la alegerile parlamentare: Ne asteptam ca PNL sa fie clar pe primul loc

Antena3 Antena3,
Cristian Busoi, dupa rezultatele exit-poll la alegerile parlamentare: Ne asteptam ca PNL sa fie clar pe primul loc

Europarlamentarul si vicepresedintele al PNL Cristian Boros a declarat in exclusivitate pentru Antrena 3 ca se astepta ca PNL sa fie clar pe primul loc si ca este exclusa guvernarea alaturi de social democrati. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Garantez suta la suta ca nu va fi un lockdown dupa alegerile parlamentare

Premierul Ludovic Orban promite ca Romania nu va trece din nou dupa alegerile parlamentare prin rest.

Candidatii PMP la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Pariurile lui Basescu pentru Camera Deputatilor si Senat

PMP, Partidul Miscarea Populara este un partid politic parlamentar lansat de Fundatia Miscarea Populara. A fost creat la initiativa fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. A luat aceasta decizie dupa ce sustinatorii lui au parasit Partidul Democrat Liberal PDL). infiintarea PMP Traian Basescu s-a despartit de Partidul Democrat Liberal la data de 23 martie 2013.

Sectii de votare la alegerile parlamentare 2020. Cum descoperi sectia ta de votare

Maine, duminica, 6 decembrie 2020 vor avea loc alegerile parlamentare. in concordanta cu domiciliul sau resedinta, alegatorii pot sa voteze la sectia de votare in cadrul careia sunt arondati. Iata cum afli sectiile de votare laalegerile parlamentare 2020. Sectii de votare la alegerile parlamentare 2020 Odata cu implinirea varstei de 18 ani, cetatenii romani care .

Alegerile parlamentare 2020: Judetele din sudul tarii, cea mai mare prezenta la urne. Mobilizare slaba in Moldova

Alegerile parlamentare din 2020 vor ramane in istorie drept scrutinul cu cea mai scazuta prezenta la vot, in conditiile in care doar 31,84% dintre cetatenii cu drept de vot si-au exprimat.

Patriarhul Daniel a votat la alegerile parlamentare din 2020

Patriarhul Daniel s-a prezentat duminica la vot, pentru alegerile parlamentare din 2020. Patriarhul Bisercii Ortodoxe si-a exercitat dreptul de vot la una dintre sectiile scolii Ienachita Vacarescu din.

Carmen Iohannis a impresionat cu tinuta pe care a purtat-o cand a votat la alegerile parlamentare 2020

Carmen Iohannis a votat, duminica, la Sibiu, in timp ce sotul ei, Klaus Iohannis, si-a exprimat preferintele de la alegerile parlamentare 2020 la Bucuresti. Prima Doamna a Romaniei a fost insotita la urne d.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Peste 171.000 de romani din strainatate au votat la alegerile parlamentare

Peste 171. 000 de romani din afara tarii au votat la alegerile parlamentare, pana duminica, la ora 15,00. Potrivit site-ului Autoritatii Electorale Permanente, 21. 329 dintre aceste voturi au fost exprimate prin corespondenta.

A inceput a doua zi a votarii la alegerile parlamentare din 2020. Sectiile din Noua Zeelanda s-au redeschis pentru romani

A inceput oficial cea de-a doua zi de votare pentru alegerile parlamentare din 2020, organizate in diaspora. Sectiile din Noua Zeelanda s-au redeschis pentru alegatorii romani, la Auckland, Noua Zeelanda,.

Cum vor putea vota la alegerile parlamentare cei 35.000 de bucuresteni aflati in carantina sau izolare: Precizarile lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a facut vineri o serie de precizari cu privire la modul in care bucurestenii aflati in carantina sau izolare vor putea vota, duminica, la alegerile parlamentare.

Marcel Vela: MAI a achizitionat peste 8,2 milioane de masti, 3,3 milioane de manusi de unica utilizare si 50.000 de litri de dezinfectant pentru alegerile parlamentare

Ministerul Afacerilor Interne a achizitionat peste 8,2 milioane de masti, 3,3 milioane de manusi de unica folosinta si 50. 000 de litri de dezinfectant pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, a anuntat,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )