Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cristian Busoi, posibil succesor al lui Catalin Predoiu la sefia PNL Bucuresti - surse

Adevărul Adevărul,
Cristian Busoi, posibil succesor al lui Catalin Predoiu la sefia PNL Bucuresti - surse

Europarlamentarul Cristian Busoi ar putea prelua conducerea organizatiei bucurestene a PNL, in urma probabilei demisii din functia de presedinte a lui Catalin Predoiu, in urma esecului de la alegerile locale, au declarat surse din partid. continuă pe Adevărul

Cristian Busoi, posibil succesor al lui Catalin Predoiu la sefia PNL Bucuresti - surse

Europarlamentarul Cristian Busoi ar putea prelua conducerea organizatiei bucurestene a PNL, in urma probabilei demisii din functia de presedinte a lui Catalin Predoiu, in urma esecului de la.

Catalin Predoiu a votat in ALEGERILE LOCALE 2016 pentru solutiile serioase

Candidatul PNL pentru Primaria Generala, Catalin Predoiu, a votat, duminica, la liceul economic Virgil Madgearu din Capitala. Predoiu a declarat, la iesirea de la urne, ca a votat pentru solutiile.

Catalin Predoiu: Nicusor Dan mi-a spus ca nu tine neaparat sa fie primar general

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a sustinut joi seara, invitat in emisiunea Sintena zilei de la Antena 3, ca tinta Uniunii Salvati Bucurestiul USB), condusa de Nicusor Dan, nu este castigarea Primariei Capitalei, ci este un proiect construit pentru parlamentare. Predoiu a explicat totodata si de ce alianta cu USB nu s-a concretizat pana la urma.

Catalin Predoiu, marele perdant in lupta pentru Capitala. Candidatul PNL, pe locul 3, dupa Gabriela Firea si Nicusor Dan

Catalin Predoiu, candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei, a iesit pe locul trei in sondaje, dupa Nicusor Dan, candidatul USB, si castigatoarea acestor alegeri, Gabriela Firea, din.

Catalin Predoiu, marele perdant in lupta pentru Capitala. Candidatul PNL, pe locul 3, dupa Gabriela Firea si Nicusor Dan (VIDEO)

Catalin Predoiu, candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei, a iesit pe locul trei in sondaje, dupa Nicusor Dan, candidatul USB, si castigatoarea acestor alegeri, Gabriela Firea, din.

ALEGERI LOCALE 2016. Reactia lui Catalin Predoiu, clasat pe locul 3 in cursa pentru Primaria Capitalei: demisie de la conducerea PNL Bucuresti

Situat abia pe locul al 3-lea conform sondajelor de opinie, cu aproape 12-14%, candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu a declarat ca in primul rand felicita bucurestenii care au iesit la vot si si-au exprimat vointa politica pentru consiliile locale, pentru primariile de sector, pentru Primaria Capitalei: Bucurestenii au demonstrat civism, responsabilitate si patriotism local.

REZULTATE EXIT POLL. Catalin Predoiu: imi depun mandatul de presedinte al filialei PNL Bucuresti

Catalin Predoiu a declarat, dupa prezentarea exit-poll-urilor care il situeaza pe locul al treilea la functia de primar general, ca ii felicita pe bucurestenii care au iesit la v.

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Predoiu: Sa dea Dumnezeu ca prin votul cetatenilor sa rezulte o administratie serioasa

Catalin Predoiu a votat, in jurul orei 11. 00 la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Capitala. Candidatul PNL spune ca a votat pentru solutii serioase si pentru profesionalism.

Sondaj IRES: Gabriela Firea 45% / Nicusor Dan 25% / Robert Turcescu 11% / Catalin Predoiu 10%

Gabriela Firea PSD) ar castiga alegerile de duminica pentru Primaria Capitalei cu 45%, fiind urmata de Nicusor Dan USB) cu 25%, iar pe locul trei s-ar plasa Robert Turcescu PMP) cu 11%, in timp ce candidatul PNL, Catalin Predoiu, ar fi abia pe locul patru cu 10%, potrivit unui sondaj IRES, potrivit Mediafax.

Sondaj USB: Gabriela Firea 37%, Nicusor Dan 16%, Catalin Predoiu 11%

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USD) la functia de primar general al Capitalei, i-a solicitat lui Catalin Predoiu, candidatul liberal, sa se retraga din cursa in urma sondajului comun, realizat de o firma britanica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )