Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Busoi, retras de PNL din cursa pentru Primaria Capitalei. Cine va fi candidatul liberalilor

Adevărul Adevărul,
Cristian Busoi, retras de PNL din cursa pentru Primaria Capitalei. Cine va fi candidatul liberalilor

Europarlamentarul Cristian Busoi a fost retras de PNL din cursa pentru Primaria Capitalei, desi, pana in urma cu cateva zile, era favorit sa intre in lupta electorala. Decizia a fost luata dupa ultimul sondaj de opinie comandat de PNL. Ludovic Orban va candida din partea PNL la Primaria Capitalei, candidatura sa fiind stabilita pe baza aceluiasi sondaj de opinie. continuă pe Adevărul

PNL schimba candidatul pentru Primaria Capitalei. Busoi, inlocuit cu Ludovic Orban

PNL a luat decizia de a-l retrage pe Cristian Busoi din cursa pentru candidatura la Primaria Capitalei. Informatia a fost confirmata si de Cristian Busoi, potrivit Antena 3. Decizia a fost luata luni.

SUA: Republicanul Jeb Bush abandoneaza cursa pentru Casa Alba

Jeb Bush, frate si fiu de fosti presedinti, s-a retras sambata din cursa pentru Casa Alba dupa ce a inregistrat un nou rezultat nefavorabil la primarele republicane pe care le-a abordat ca mare favorit.

Retragere din cursa prezidentiala din SUA. Anuntul facut de Jeb Bush, dupa rezultatele slabe inregistrate

Frate si respectiv fiu a doi presedinti americani, Jeb Bush a anuntat ca se retrage din cursa pentru Casa Alba, anunta Agerpres, care preia o stire AFP.

De ce a ajuns Ludovic Orban candidatul PNL pentru primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele Partidului National Liberal a fost propus pentru a candida la Primaria Bucurestiului in locul europarlamentarului Cristian Busoi. Propunerea a fost facuta de comisia de unificare a PNL. Nominalizarea trebuie validata de Biroul Politic National al formatiunii.

Cum o sustine actorul Morgan Freeman pe Hillary Clinton in cursa pentru alegerile prezidentiale

Actorul american de culoare Morgan Freeman a declarat vineri, intr-un interviu la CNN, ca o sprijina pe Hillary Clinton in cursa pentru investitura democrata pentru alegerile prezidentiale din noiembrie si contribuie cu vocea sa la un clip electoral al acesteia, transmite Agerpres.

Retragere importanta din cursa electorala pentru Casa Alba

Jeb Bush si-a anuntat retragerea din campania pentru obtinerea investiturii republicane in alegerile prezidentiale, dupa ce a obtinut 8,3% din voturi in alegerile din South Carolina, in pofida eforturilor depuse de familia sa in zilele dinaintea scrutinului, relateaza Le Monde online, potrivit Mediafax.

Culisele rocadei Busoi-Orban pentru Primaria Capitalei. Cum au ajuns liberalii sa mearga pe mana unui fost candidat

Liberalii au anuntat, pe baza unui sondaj de opinie incheiat in urma cu doua zile, ca Ludovic Orban va candida pentru Primaria Capitalei. Decizia l-a surprins chiar si pe Orban, in conditiile in care Cristian Busoi pornea ca mare favorit in cursa pentru Bucuresti. in plus, relatia dintre Orban si conducerea PNL nu este cea mai calda.

PNL l-a propus pe Ludovic Orban la Primaria Capitalei, in locul lui Cristian Busoi

Deputatul PNL Ludovic Orban a fost propus, luni, candidat al PNL la Primaria Capitalei de catre Comisia de unificare a liberalilor, au precizat pentru Agerpres surse liberale.

PNL l-a propus pe Ludovic Orban la Primaria Capitalei, in locul lui Cristian Busoi

Deputatul PNL Ludovic Orban a fost propus, luni, candidat al PNL la Primaria Capitalei de catre Comisia de unificare a liberalilor, au precizat pentru Agerpres surse liberale.

Cum explica liderii PNL schimbarea candidatului partidului pentru Primaria Capitalei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca nu este nimic ocult in desemnarea lui Ludovic Orban pentru a candida la Primaria Capitalei, iar sustinerea acestuia in cursa electorala va fi asumata de intregul partid, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3276 seconds )