Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Republicanul Jeb Bush abandoneaza cursa pentru Casa Alba

Hotnews Hotnews,
 SUA: Republicanul Jeb Bush abandoneaza cursa pentru Casa Alba

Jeb Bush, frate si fiu de fosti presedinti, s-a retras sambata din cursa pentru Casa Alba dupa ce a inregistrat un nou rezultat nefavorabil la primarele republicane pe care le-a abordat ca mare favorit. continuă pe Hotnews

Republicanul Jeb Bush abandoneaza cursa pentru Casa Alba

Jeb Bush, frate si fiu de fosti presedinti, s-a retras sambata din cursa pentru Casa Alba dupa ce a inregistrat un nou rezultat nefavorabil la primarele republicane pe care le-a abordat ca mare favorit,.

Americanii au votat in alegerile primare din Carolina de Sud si Nevada

ACTUALIZARE 11:16 Republicanul Jeb Bush abandoneaza cursa pentru Casa Alba Jeb Bush, frate si fiu de fosti presedinti, s-a retras sambata din cursa pentru Casa Alba dupa ce a inregistrat un nou rezultat nefavorabil la primarele republicane pe care le-a abordat ca mare favorit, informeaza AFP. *ACTUALIZARE 10:38 Hillary Clinton castiga primarele democrate din Nevada *ACTUALIZARE 10:30 Donald Trump castiga primarele republicane din Carolina de Sud.

Retragere din cursa prezidentiala din SUA. Anuntul facut de Jeb Bush, dupa rezultatele slabe inregistrate

Frate si respectiv fiu a doi presedinti americani, Jeb Bush a anuntat ca se retrage din cursa pentru Casa Alba, anunta Agerpres, care preia o stire AFP.

Retragere importanta din cursa electorala pentru Casa Alba

Jeb Bush si-a anuntat retragerea din campania pentru obtinerea investiturii republicane in alegerile prezidentiale, dupa ce a obtinut 8,3% din voturi in alegerile din South Carolina, in pofida eforturilor depuse de familia sa in zilele dinaintea scrutinului, relateaza Le Monde online, potrivit Mediafax.

Cum o sustine actorul Morgan Freeman pe Hillary Clinton in cursa pentru alegerile prezidentiale

Actorul american de culoare Morgan Freeman a declarat vineri, intr-un interviu la CNN, ca o sprijina pe Hillary Clinton in cursa pentru investitura democrata pentru alegerile prezidentiale din noiembrie si contribuie cu vocea sa la un clip electoral al acesteia, transmite Agerpres.

Alegeri SUA 2016: Donald Trump a castigat detasat scrutinul din Carolina de Sud pentru nominalizarea republicana. Jeb Bush s-a retras din cursa

Miliardarul Donald Trump a castigat detasat alegerile primare din Carolina de Sud pentru nominalizarea Partidului Republican in cursa pentru Casa Alba.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )