Libnet.ro
UNICEF

05:45

Retragere importanta din cursa electorala pentru Casa Alba

România Liberă România Liberă,
Retragere importanta din cursa electorala pentru Casa Alba

Jeb Bush si-a anuntat retragerea din campania pentru obtinerea investiturii republicane in alegerile prezidentiale, dupa ce a obtinut 8,3% din voturi in alegerile din South Carolina, in pofida eforturilor depuse de familia sa in zilele dinaintea scrutinului, relateaza Le Monde online, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

SUA: Republicanul Jeb Bush abandoneaza cursa pentru Casa Alba

Jeb Bush, frate si fiu de fosti presedinti, s-a retras sambata din cursa pentru Casa Alba dupa ce a inregistrat un nou rezultat nefavorabil la primarele republicane pe care le-a abordat ca mare favorit.

Republicanul Jeb Bush abandoneaza cursa pentru Casa Alba

Jeb Bush, frate si fiu de fosti presedinti, s-a retras sambata din cursa pentru Casa Alba dupa ce a inregistrat un nou rezultat nefavorabil la primarele republicane pe care le-a abordat ca mare favorit,.

Retragere din cursa prezidentiala din SUA. Anuntul facut de Jeb Bush, dupa rezultatele slabe inregistrate

Frate si respectiv fiu a doi presedinti americani, Jeb Bush a anuntat ca se retrage din cursa pentru Casa Alba, anunta Agerpres, care preia o stire AFP.

Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton a castigat la mustata cursa electorala din Nevada pentru nominalizarea democratilor

Hillary Clinton a castigat cu un avans de aproape cinci procente in fata contracandidatului ei, Bernie Sanders, caucusul din Nevada pentru nominalizarea democratilor in cursa pentru Casa Alba.

Hillary Clinton isi continua seria de victorii electorale, in drumul spre Casa Alba

Fostul secretar de Stat Hillary Clinton a obtinut ieri o victorie in statul Nevada, fiind a treia etapa in cursa pentru obtinerea investiturii democrate, relateaza Le Monde in pagina electronic, anunta Mediafax.

Americanii au votat in alegerile primare din Carolina de Sud si Nevada

ACTUALIZARE 11:16 Republicanul Jeb Bush abandoneaza cursa pentru Casa Alba Jeb Bush, frate si fiu de fosti presedinti, s-a retras sambata din cursa pentru Casa Alba dupa ce a inregistrat un nou rezultat nefavorabil la primarele republicane pe care le-a abordat ca mare favorit, informeaza AFP. *ACTUALIZARE 10:38 Hillary Clinton castiga primarele democrate din Nevada *ACTUALIZARE 10:30 Donald Trump castiga primarele republicane din Carolina de Sud.

Monica Macovei: Il intreb pe presedintele Iohannis - ce inseamna ca exista deschidere din partea autoritatilor pentru solutii convenabile in cazul condamnatului Voiculescu?

Cand o decizie definitiva a justitiei este considerata motiv banal, inseamna ca justitia insasi este negata. Il intreb pe presedintele Iohannis: de ce ati preluat minciuna ca le-ar fi incalcata libertatea de exprimare angajatilor condamnatului Voiculescu, cand stiti foarte bine ca familia Voiculescu poate inchiria un alt sediu pentru televiziune?, spune Monica Macovei intr-un comunicat trimsi redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )