Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cristian Diaconescu, despre plecarea lui Ponta de la sedinta CSAT: Nu cred ca a fost ...

România Liberă România Liberă,
Cristian Diaconescu, despre plecarea lui Ponta de la sedinta CSAT: Nu cred ca a fost ...

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a spus ca subiectul de la care a pornit cearta presedintelui Basescu cu premierul Ponta nu mai este doar un exercitiu teoretic, ci prin plasarea sa in agenda CSAT nu s-a dorit decat sa se semnaleze seriozitatea acestei chestiuni, potrivit b1. ro. Este important sa dam un raspuns acestei chestiuni fundamentale care ne afecteaza ca tara, ne afecteaza capacitatea de decizie si chiar demnitatea fiecaruia dintre noi. Iar un raspuns coerent nu se poate . continuă pe România Liberă

Cristian Diaconescu, despre plecarea lui Ponta de la sedinta CSAT: Nu cred ca a fost neaparat un gest elegant

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a explicat, in cadrul emisiunii Aktualitatea B1 de la B1 TV, ca subiectul de la care a pornit cearta presedintelui Basescu cu premierul Ponta nu mai este doar un.

LIVE TEXT Victor Ponta: Am plecat din sedinta CSAT pentru ca discutia cu Traian Basescu risca sa degenereze

Premierul Victor Ponta discuta la RTV despre plecarea din toiul sedintei CSAT de astazi: Am avut o neconcordanta in ceea ce priveste ordinea de zi. Conform legii presedintele trebuie sa se consulte cu presedintele CSAT-ului adica cu mine . ) Nu ne-am inteles asupra unor probleme si din acest motiv am considerat ca trebuie sa plec. Discutia risca sa degenereze si astfel a ramas domnul Georgescu alaturi de ceilalti ministri. HotNews transmite LIVE TEXT declaratiile premierului.

Cristian Diaconescu: Primul pas pentru refacerea imaginii Romaniei, sa recunoastem ca avem ...

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a declarat, joi, la RFI, ca primul pas pentru realizarea unei strategii de refacere a imaginii Romaniei in lume este sa recunoastem ca exista o problema de credibilitate, el apreciind totodata ca prezenta premierului la sedinta CSAT este normala, potrivit Mediafax. Intrebat cum priveste participarea premierului Victor Ponta la sedinta CSAT de joi, consilierul prezidential a raspuns: Nu este nimic extraordinar din acest punct de vedere si nu cred .

Ce s-a discutat in sedinta CSAT: Consiliul a aprobat Conceptia de realizare graduala a capabilitatii de aparare aeriana

Joi a avut loc la Palatul Cotroceni sedinta CSAT marcata de plecarea intempestiva a premierului Victor Ponta. Membrii CSAT au aprobat Conceptia de realizare graduala a capabilitatii de aparare aeriana si au convenit ca in viitoarea sedinta Guvernul sa prezinte un program multianual de restabilire a capacitatii de lupta a armatei. Nu este clar daca acest lucru presupune demararea programului de achizitie a celor 12 avioane de tip F-16 la mana a doua din Portugalia, anuntat de ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu. O alta tema a fost evaluarea riscurilor, amenintarilor si vulnerabilitatilor la adresa securitatii nationale, ca fundament pentru intocmirea Planului National de Prioritati Informative pentru anul 2013. Comunicatul oficial nu mentioneaza nimic despre strategia pentru refacerea imaginii Romaniei, primul punct de pe agenda sedintei CSAT comunicata cu o zi in urma. Vezi in articol comunicatul oficial privind discutiile din CSAT.

Sedinta CSAT s-a iNCHEIAT. Presedintia va da publicitatii un comunicat.

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a incheiat in jurul orei 13:30, dupa doua ore si jumatate de cand a inceput, la ora 11:00, potrivit Mediafax. Presedintele Traian Basescu nu va face joi declaratii pe aceasta tema, urmand sa fie transmis un comunicat de presa, a anuntat purtatorul de cuvant Bogdan Oprea, Premierul Victor Ponta a plecat, miercuri, de la sedinta CSAT, dupa 30-40 de minute de la debut, au declarat surse oficiale. Dupa plecarea premierului, sedinta CSAT a .

Cristian Preda: Sedinta CSAT va fi un test important pentru coabitare.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca sedinta CSAT programata pentru joi, prima dupa revenirea in functie a presedintelui Traian Basescu, va fi un test important pentru coabitare si ca nu este exclusa participarea premierului Victor Ponta, potrivit Mediafax. Peste doua zile e programata sedinta CSAT. E prima dupa revenirea lui Basescu la Cotroceni. Reuniunea va fi un test important pentru coabitare, scrie Preda, marti, pe blogul sau. Liderul PDL considera ca in primul rand .

Ce spune Ponta despre colaborarea cu Basescu, dupa sedinta CSAT de joi

Premierul Victor Ponta a declarat ca, din punctul sau de vedere, exista sansa unei colaborari rationale cu presedintele Traian Basescu, pornind de la considerentul ca in deciziile finale adoptate in sedinta.

PONTA a PARASIT sedinta CSAT. S-ar fi CERTAT cu TRAIAN BASESCU - surse. ...

UPDATE: Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a incheiat, dupa doua ore si jumatate de cand a inceput, la ora 11:00. Presedintele Traian Basescu nu va face joi declaratii pe aceasta tema, urmand sa fie transmis un comunicat de presa, a anuntat purtatorul de cuvant Bogdan Oprea, citat de Mediafax. Premierul Victor Ponta a parasit, miercuri, sedinta CSAT, dupa 30-40 de minute de la debut, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. Se pare ca Victor Ponta s-ar fi certat cu .

Ponta a PARASIT sedinta CSAT - surse.

Premierul Victor Ponta a parasit, miercuri, sedinta CSAT, dupa 30-40 de minute de la debut, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. Victor Ponta a plecat de la Palatul Cotroceni in jurul orei 11:45 in contextul in care a ajuns la sedinta CSAT in jurul orei 11:15. Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a inceput la ora 11:00. Palatul Victoria a confirmat miercuri ca premierul va participa la reuniunea CSAT, convocata de catre presedintele Traian Basescu, aceasta fiind .

Ponta a PARASIT sedinta CSAT.

Premierul Victor Ponta a parasit, miercuri, sedinta CSAT, dupa 30-40 de minute de la debut, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. Victor Ponta a plecat de la Palatul Cotroceni in jurul orei 11:00 in contextul in care a ajuns la sedinta CSAT in jurul orei 11:15. Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a inceput la ora 11. Palatul Victoria a confirmat miercuri ca premierul va participa la reuniunea CSAT, convocata de catre presedintele Traian Basescu, aceasta fiind .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )