Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce spune Ponta despre colaborarea cu Basescu, dupa sedinta CSAT de joi

Antena3 Antena3,
Ce spune Ponta despre colaborarea cu Basescu, dupa sedinta CSAT de joi

Premierul Victor Ponta a declarat ca, din punctul sau de vedere, exista sansa unei colaborari rationale cu presedintele Traian Basescu, pornind de la considerentul ca in deciziile finale adoptate in sedinta. continuă pe Antena3

PONTA a PARASIT sedinta CSAT. S-ar fi CERTAT cu TRAIAN BASESCU - surse. ...

UPDATE: Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a incheiat, dupa doua ore si jumatate de cand a inceput, la ora 11:00. Presedintele Traian Basescu nu va face joi declaratii pe aceasta tema, urmand sa fie transmis un comunicat de presa, a anuntat purtatorul de cuvant Bogdan Oprea, citat de Mediafax. Premierul Victor Ponta a parasit, miercuri, sedinta CSAT, dupa 30-40 de minute de la debut, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. Se pare ca Victor Ponta s-ar fi certat cu .

Ponta, despre motivele pentru care a parasit sedinta CSAT: Basescu sa inteleaga ca nu e seful meu

Premierul Victor Ponta a vorbit despre motivele care l-au impins sa plece din sedinta CSAT de joi, el lasand sa se inteleaga ca l-a deranjat abordarea presedintelui Basescu si ca au avut divergente pe mai.

LIVE TEXT Victor Ponta: Am plecat din sedinta CSAT pentru ca discutia cu Traian Basescu risca sa degenereze

Premierul Victor Ponta discuta la RTV despre plecarea din toiul sedintei CSAT de astazi: Am avut o neconcordanta in ceea ce priveste ordinea de zi. Conform legii presedintele trebuie sa se consulte cu presedintele CSAT-ului adica cu mine . ) Nu ne-am inteles asupra unor probleme si din acest motiv am considerat ca trebuie sa plec. Discutia risca sa degenereze si astfel a ramas domnul Georgescu alaturi de ceilalti ministri. HotNews transmite LIVE TEXT declaratiile premierului.

Ponta participa la sedinta CSAT; prima intalnire presedinte-premier dupa referendum.

Premierul Victor Ponta va participa, joi, la reuniunea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, aceasta fiind prima intalnire dintre premier si presedinte dupa referendumul de demitere a lui Basescu, potrivit Mediafax. Sedinta CSAT a fost convocata de catre presedintele Traian Basescu pentru a se discuta achizitia de avioane de vanatoare. Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a anuntat duminica, la B1 TV, ca achizitia avioanelor .

Victor Ponta a parasit sedinta CSAT dupa ce s-a certat cu traian Basescu

Coabitarea dintre premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu, de la sedinta CSAT, nu a durat mai mult de 40 de minute, timp in care, dezvalui sursele de presa, cei doi s-au certat, iar primul ministru a parasit sala.

Ponta a PARASIT sedinta CSAT - surse.

Premierul Victor Ponta a parasit, miercuri, sedinta CSAT, dupa 30-40 de minute de la debut, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. Victor Ponta a plecat de la Palatul Cotroceni in jurul orei 11:45 in contextul in care a ajuns la sedinta CSAT in jurul orei 11:15. Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a inceput la ora 11:00. Palatul Victoria a confirmat miercuri ca premierul va participa la reuniunea CSAT, convocata de catre presedintele Traian Basescu, aceasta fiind .

Ponta a PARASIT sedinta CSAT.

Premierul Victor Ponta a parasit, miercuri, sedinta CSAT, dupa 30-40 de minute de la debut, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. Victor Ponta a plecat de la Palatul Cotroceni in jurul orei 11:00 in contextul in care a ajuns la sedinta CSAT in jurul orei 11:15. Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a inceput la ora 11. Palatul Victoria a confirmat miercuri ca premierul va participa la reuniunea CSAT, convocata de catre presedintele Traian Basescu, aceasta fiind .

Ponta a parasit sedinta CSAT. Premierul s-ar fi certat cu Basescu

Premierul Victor Ponta a plecat, miercuri, de la sedinta CSAT, dupa 30-40 de minute de la debut, au declarat surse oficiale citate de Mediafax. Stire in curs de actualizare.

Cristian Preda: Sedinta CSAT va fi un test important pentru coabitare.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca sedinta CSAT programata pentru joi, prima dupa revenirea in functie a presedintelui Traian Basescu, va fi un test important pentru coabitare si ca nu este exclusa participarea premierului Victor Ponta, potrivit Mediafax. Peste doua zile e programata sedinta CSAT. E prima dupa revenirea lui Basescu la Cotroceni. Reuniunea va fi un test important pentru coabitare, scrie Preda, marti, pe blogul sau. Liderul PDL considera ca in primul rand .

Sedinta CSAT s-a iNCHEIAT. Presedintia va da publicitatii un comunicat.

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a incheiat in jurul orei 13:30, dupa doua ore si jumatate de cand a inceput, la ora 11:00, potrivit Mediafax. Presedintele Traian Basescu nu va face joi declaratii pe aceasta tema, urmand sa fie transmis un comunicat de presa, a anuntat purtatorul de cuvant Bogdan Oprea, Premierul Victor Ponta a plecat, miercuri, de la sedinta CSAT, dupa 30-40 de minute de la debut, au declarat surse oficiale. Dupa plecarea premierului, sedinta CSAT a .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )