Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cristian Diaconescu, despre viitorul Greciei: Scenariile posibile tin de optiunile cetatenilor greci (VIDEO)

B1 B1,
Cristian Diaconescu, despre viitorul Greciei: Scenariile posibile tin de optiunile cetatenilor greci (VIDEO)

Cristian Diaconescu, fostul ministru de Externe, spune despre viitorul Greciei ca scenariile posibile tin de optiunile grecilor. Daca voteaza da, atunci creditorii se vor considera intorsi in dialogul cu. continuă pe B1

Basescu, despre viitorul Greciei: Tsipras trebuie sa plece

Grecia nu va iesi din zona euro, indiferent care va fi rezultatul votului la referendumul de duminica, insa guvernul condus de Alexis Tsipras ar trebui sa demisioneze, a subliniat duminica fostul presedinte Traian Basescu.

A mai ramas doar o zi pana la referendumul care poate hotari viitorul Greciei. Ce spun sondajele de opinie

A mai ramas doar o zi pana la referendumul care poate hotari viitorul Greciei in zona euro sau in afara ei. Campania celor doua tabere, incheiata ieri seara prin uriase mitinguri la Atena, a lasat.

Surse Reuters: Europenii au incercat sa blocheze un raport FMI despre datoria Greciei care arata ca finantele publice elene nu sunt sustenabile

Tarile din zona euro au incerct, fara succes, sa blocheze o analiza sumbra a Fondului Monetar International asupra datoriei Greciei si povara pe care o reprezinta pentru tara, au declarat vineri pentru Reuters surse familiarizate cu situatia. Documentul lansat joi in Washington arata ca finantele publice grecesti nu sunt sustenabile in lipsa unui ajutor substantial, posibil chiar anulari de catre partenerii europeni ale imprumuturilor garantate de contribuabili.

Traian Basescu, despre viitorul sau politic: Voi fi un partener al PMP. Eu nu am incalcat legea

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre vitorul sau politic si considera ca mi-am facut datoria fata de politic, bine, rau. Voi fi un partener al.

Subiectiv. Ce spune Cristian Busoi despre cazul lui Dan Motreanu

Europarlamentarul liberal Cristian Busoi a comentat in emisiunea Subiectiv de la Antena 3 cazul colegului sau de partid, Dan Motreanu, care a fost pus sub invinuire in dosarul mitei de un milion de euro, in care es.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )