Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cristian Preda: Explicatia lui Ponta pentru cresterea numarului de ministri este o farsa

B1 B1,
Cristian Preda: Explicatia lui Ponta pentru cresterea numarului de ministri este o farsa

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda a declarat, joi, ca explicatia premieruluiVictor Ponta privind cresterea numarului de ministri este o farsa si ca nu are legatura cu numarul de membri ai. continuă pe B1

Cristian Preda: Explicatia lui Ponta pentru cresterea numarului de ministri este o FARSA.

Liderul PDL Cristian Preda afirma ca este o farsa explicatia premierului potrivit careia cresterea numarului de ministri este justificata de faptul ca pana si Comisia Europeana are 27 de membri, europarlamentarul precizand ca numarul comisarilor depinde de cate tari fac parte din UE, nu de domenii, potrivit Mediafax. In 2008, atunci cand s-a format primul guvern Boc, care avea doua treimi din mandatele parlamentare, PSD a refuzat intrarea UDMR in guvern, dupa ce formatiunea maghiarilor .

Cristian Preda: Solutia e una singura: convocarea unei Conventii a partidului/ Responsabilitatea fata de rezultate nu poate fi eludata dar PDL are nevoie de solidaritate

Prim-vicepresedintele PDL, Cristian Preda scrie pe blogul personal ca este necesara convocarea unei Conventii Nationale dar nu pentru alegerea unui nou presedinte al partidului. Preda considera ca responsabilitatea fata de rezultatele catastrofale trebuie nu poate fi eludata, dar PDL trebuie sa stranga randurile. Preda sustine ca ca trei sunt provocarile la care PDL trebuie sa raspunda: organizarea opozitiei in Parlament, alcatuirea unui Guvern din umbra si desemnarea unui candidat pentru alegerile prezidentiale din 2014.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cristian Preda: Voturile USL le vor depasi pe cele anti-Traian ...

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda se intreaba daca voturile pe care le va obtine USL va depasi numarul romanilor care au votat la referendum pentru demiterea presedintelui. Voturile obtinute de partidele din USL vor depasi oare jumatate din cele 7,4 milioane de sufragii, invocate de patru luni incoace ca o comoara uselista de necontestat?, scrie Cristian Preda pe blogul personal. Am votat pentru o guvernare moderata, adica bazata pe virtutile cinstei si .

Cristian Preda: Iau in calcul DEMISIA.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda a declarat ca se gandeste sa isi dea si el demisia din functia pe care o detine in partid, ca urmare a rezultatului slab obtinut de ARD la alegerile parlamentare, potrivit Ziare. com. Iau in calcul acest lucru, dar nu va rezolva criza prin care trecem . ) avem o solutie statutara foarte clara - organizarea unui Congres. Toti conducatorii PDL isi vor depune mandatele pentru Congres, a spus europarlamentarul. Preda spune ca analiza pe care ar .

Cristian Preda: Merg cu demisia la Colegiul Director. Trebuie fixata data Conventiei Nationale

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda a declarat, marti, ca se va duce la Colegiul Director al partidului de vineri cu demisia si ca trebuie stabilita o data pentru Conventia Nationala, data de 3 martie.

Cristian Preda: Alesii Fortei Civice si PNTCD trebuie invitati in grupurile parlamentare PDL; nu te poti dezice de ei

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda scrie pe blogul sau ca protocolul politic incheiat intre PDL si PNTCD si Forta Civia este in vigoare, iar alesii acestora trebuie invitati in grupurile parlamentare ale PDL. De asemenea, el semnaleaza si faptul ca printre cei care au criticat Alianta Romania Dreapta se numara chiar lideri care au candidat sub acest nume.

Cristian Preda: La Conventia Nationala a PDL trebuie desemnat candidatul la prezidentiale

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda a declarat ca, la Conventia Nationala a partidului, va trebuie desemnat candidatul la alegerile prezidentiale din anul 2014. Liderul PDLa adaugat ca acesta.

Cristian Preda se gandeste la prezidentiale: PDL sa isi desemneze candidatul in cadrul Conventiei Nationale

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda sustine ca, la Conventia Nationala a partidului, trebuie desemnat candidatul la alegerile prezidentiale din anul 2014, care sa incarneze speranta politica, dincolo de.

Cristian Preda: Responsabilitatea fata de rezultatele CATASTROFALE la alegeri nu poate fi ...

Prim-vicepresdintele PDL Cristian Preda considera ca responsabilitatea fata de rezultatele catastrofale ale ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie nu poate fi eludata, dar ca solutia este una singura: convocarea unei Conventii a partidului. Constat ca, dupa anuntarea rezultatelor votului de duminica, mai multi membri PDL discuta public despre ce-i de facut. E firesc sa fie asa, cata vreme ingijorarea e mare. Solutia e una singura: convocarea unei Conventii a partidului. O impune .

Cum EXPLICA Cristian Preda ESECUL ARD.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca infrangerea Aliantei Romania Dreapta la alegerile parlamentare din 9 decembrie este mai grava decat se asteptau liderii ARD si explica cum s-a ajuns intr-o astfel de situatie. Dupa publicarea primelor rezultate, se pare ca am pierdut mai rau decat ne-am asteptat. La cald, trei scurte explicatii. Infrangerea e efectul dezbinarilor din PDL, care au facut, de pilda, ca o parte dintre primarii alesi in iunie sa nu se angajaze alaturi de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )