Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cristian Sima nu ar fi trecut Atlanticul. Surse din piata de capital sustin ca e la Padova

Adevărul Adevărul,
Cristian Sima nu ar fi trecut Atlanticul. Surse din piata de capital sustin ca e la Padova

Se pare ca fugarul Cristian Sima a mai locuit in tinerete in orasul italian. continuă pe Adevărul

Surse din piata de capital: Brokerul Cristian Sima s-ar afla in Padova, Italia

Potrivit unor surse din piata de capital, brokerul Cristian Sima s-ar afla in Padova, Italia, unde a mai locuit in tinerete. Tot din Padova ar fi trimis si e-mailurile de vineri dimineata in care dadea detalii.

Presedintie: Traian Basescu nu a primit nicio analiza economica si nu a fost consiliat de catre Cristian Sima

Presedintele Traian Basescu nu a primit nicio analiza economica si nu a fost consiliat in niciun fel de catre Cristian Sima, investitor pe piata de capital si fost presedinte al Bursei din Sibiu, potrivit unor.

Cristian Sima a fost demis din functiile de presedinte si director general al Bursei din Sibiu, Sibex

Cristian Sima a fost demis din functiile de presedinte si director general pe care le ocupa in cadrul Bursei din Sibiu Sibex), scrie cotidianul electronic Wall-Street, care precizeaza ca decizia a fost luata de un Consiliu de Administratie CA) format din doar trei membri, Sima fiind unul dintre ei.

SCRISOAREA a III-a, de CRISTIAN SIMA: NU AM FUGIT, NU ma ascund. ...

Cristian Sima, fostul sef al Bursei din Sibiu, a trimis, vineri dupa-amiaza, o a treia scrisoare. Documentul i-a fost trimis jurnalistului Radu Soviani si a fost transmis dupa ce, in cursul zilei de vineri, presa a facut publice alte doua scrisori atribuite lui Sima. In inceputul scrisorii, Cristian Sima atrage atentia ca nu a fugit din Romania, ca nu se ascunde si ca a plecat din tara cu numele sau real, nu sub o identitate falsa. Totodata, Cristian Sima spune ca ar putea inapoia banii .

Seful BURSEI din Sibiu ar fi FUGIT cu banii clientilor WBS Holding. ...

Brokerul Cristian Sima nu este de gasit de mai bine de 10 zile, iar tranzactiile clientilor sai pe pietele internationale au fost oprite, potrivit unor informatii furnizate de clienti WBS Holding si citate de wall-street. ro. Totodata, Sima a fost revocat miercuri din fuctia de Presedinte-Director general al Bursei din Sibiu. Unul dintre clientii WBS Holding, o firma detinuta de Cristian Sima si inregistrata in Insulele Virgine, care se ocupa de tranzactiile pe pietele internationale .

Cristian Sima, demis de la Sibex

Paul Miclaus, noul presedinte Cristian Sima a fost demis din functiile detinute la Sibex, potrivit unui comunicat al bursei sibiene.

SOC IN PIATA DE CAPITAL: Cristian Sima a disparut cu banii clientilor WBS Holding

Potrivit unor informatii transmise Wall-Street. ro de clienti WBS Holding, brokerul Cristian Sima nu este de gasit de mai bine de 10 zile, iar tranzactiile pe pietele internationale au fost oprite. Totodata, Sima a fost revocat astazi din pozitia de.

Brokerul Cristian Sima, disparut de 10 zile, cu tot cu banii clientilor WBS Holding

Lovitura pe piata de capital: brokerul Cristian Sima este acuzat ca ar fi disparut cu banii clientilor WBS Holding. Sima, presedinte WBS Holding si al Bursei de Marfuri din Sibiu, nu este de gasit de mai bine.

ANCHETA a Politiei in cazul lui Cristian Sima, care ar fi fugit cu banii unor clienti

Politia Sibiu s-a autosesizat si a inceput o ancheta in cazul fostului presedinte CA si director general al Bursei de la Sibiu, Cristian Sima, care nu mai poate fi gasit de cateva zile si care ar fi disparut cu banii unor clienti ce tranzactionau pe.

Cine este Cristian Sima, brokerul dat disparut

Cu un doctorat in matematica, obtinut in 1992, si o bogata experienta capatata in cadrul mai multor piete de capital straine, Cristian Sima este una dintre cele mai cunoscute figuri ale bursei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )