Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Sima a fost demis din functiile de presedinte si director general al Bursei din Sibiu, Sibex

Hotnews Hotnews,
Cristian Sima a fost demis din functiile de presedinte si director general al Bursei din Sibiu, Sibex

Cristian Sima a fost demis din functiile de presedinte si director general pe care le ocupa in cadrul Bursei din Sibiu Sibex), scrie cotidianul electronic Wall-Street, care precizeaza ca decizia a fost luata de un Consiliu de Administratie CA) format din doar trei membri, Sima fiind unul dintre ei. continuă pe Hotnews

Viorel Popescu a fost revocat din functia de director general al RATB.

Viorel Popescu a fost revocat, marti, din functia de director general al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, ca urmare a Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti, informeaza Mediafax. In cadrul sedintei Consiliului de Administratie al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, Adrian Mihai Campurean a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie si director general interimar al Regiei Autonome de Transport Bucuresti. In cadrul sedintei Consiliului de Administratie al .

Cristian Sima, demis de la Sibex

Paul Miclaus, noul presedinte Cristian Sima a fost demis din functiile detinute la Sibex, potrivit unui comunicat al bursei sibiene.

Directorul general al RATB, Viorel Popescu, a fost revocat din functie

Viorel Popescu a fost revocat din functia de director general al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), decizia fiind luata, marti, in cadrul sedintei Consiliului de Administratie al RATB, ca urmare a Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti din 4 octombrie, informeaza un comunicat al RATB.

Adunarea nationala libiana a respins noul guvern, iar premierul Mustafa Abu Chagur a fost demis

Adunarea nationala libiana a respins duminica formula unui nou guvern propus de premierul ales Mustafa Abu Chagur care a fost demis din functie, conform presedintiei Adunarii, transmite AFP. O suta douazeci si.

Adunarea nationala libiana a respins noul guvern iar premierul Mustafa Abu Chagur a fost demis.

Adunarea nationala libiana a respins duminica formula unui nou guvern propus de premierul ales Mustafa Abu Chagur care a fost demis din functie, conform presedintiei Adunarii, transmite AFP, potrivit Mediafax. O suta douazeci si cinci de membri ai Adunarii au refuzat sa acorde votul de incredere guvernului de criza propus, fata de 44 de voturi pentru si 17 abtineri, conform imaginilor transmise in direct de televiziunea libiana. Conform reglementarilor interne ale Adunarii, aceasta trebuie .

Sima a cazut, noul presedinte este Miclaus

Cristian Sima a fost demis si din functia de director general *Zvonuri insistente despre malversatiuni ale lui Sima *Se spune ca Sima s-ar afla in Elvetia Consiliul Sibex l-a lasat pe Cristian Sima fara functiile de presedinte si de director general, in urma unei sedinte intrunite ieri. Decizia a fost luata in unanimitate, administratorii prezenti la CA fiind Dan Simionescu, Paul Miclaus si Gabriel Biris, potrivit unor surse din piata. --- 14:30: *Paul Miclaus, noul presedinte Cristian Sima a fost demis din functiile detinute la Sibex, potrivit unui comunicat al bursei sibiene.

Fostul sef al Sibex nu mai poate fi gasit. Zvonuri: a fugit cu banii clientilor firmei sale

Cristian Sima, revocat miercuri din functiile de presedinte CA si director general al Bursei de la Sibiu, nu mai poate fi contactat de lunea trecuta si, potrivit unor zvonuri din piata de capital, ar fi disparut cu banii unor clienti care tranzactionau pe piete externe printr-o firma detinuta de el.

Brokerul Cristian Sima, disparut de 10 zile, cu tot cu banii clientilor WBS Holding

Lovitura pe piata de capital: brokerul Cristian Sima este acuzat ca ar fi disparut cu banii clientilor WBS Holding. Sima, presedinte WBS Holding si al Bursei de Marfuri din Sibiu, nu este de gasit de mai bine.

SOC IN PIATA DE CAPITAL: Cristian Sima a disparut cu banii clientilor WBS Holding

Potrivit unor informatii transmise Wall-Street. ro de clienti WBS Holding, brokerul Cristian Sima nu este de gasit de mai bine de 10 zile, iar tranzactiile pe pietele internationale au fost oprite. Totodata, Sima a fost revocat astazi din pozitia de.

Directorul general al RATB a fost demis

Viorel Popes-cu a fost revocat, ieri, din functia de director general al Regiei Autonome de Trans-port Bucuresti RATB), ca urmare a unei Hotarari a Consiliului General al Capitalei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )