Libnet.ro
UNICEF

16:30

Euro 2016: Patru gadgeturi ieftine care te ajuta sa te bucuri de fiecare meci

Playtech Playtech,
Euro 2016: Patru gadgeturi ieftine care te ajuta sa te bucuri de fiecare meci

Campionatul Euro 2016 este in toi si, in caz ca cel mai mare eveniment sportiv din aceasta perioada v-a prins nepregatiti din punct de vedere tehnologic, am pregatit o lista cu produse ieftine, dar bune, care sa va ajute sa va bucurati mai bine de meciurile de fotbal. Euro 2016 nu a inceput bine pentru []. continuă pe Playtech

EURO 2016. Austria - Ungaria, partida care aduce prima mare surpriza

Ungaria a invins categoric Austria, intr-o partida in care austriecii au jucat aproape o jumatate de ora in inferioritate numerica, dupa eliminarea lui Dragovic. Szalai si Stieber au.

Hackerii profita de Euro 2016 ca sa te fure. Cum iti asiguri datele si banii

Euro 2016 este un eveniment care mobilizeaza zeci de milioane de oameni si mii de hackeri. Sfaturile acestea te pot ajuta sa nu ai un campionat de fotbal mai trist.

EURO 2016: Croatia, Polonia si Germania, castigatoarele zilei a treia la CE

A treia zi la EURO 2016 fost marcata de trei meciuri in care s-au inscris patru goluri. Turcia si Croatia au deschis ziua intr-o atmosfera superba, creata de fanii celor doua reprezentative.

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016

Elvetia a invins Albania chinuit, cu 1-0, in conditiile in care a jucat cu un om in plus inca din prima repriza. Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romania si Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

Euro 2016: Arata ca esti suporter adevarat cu aceasta aplicatie romaneasca

De cand avem Snapchat, moda filtrelor elaborate, care depasesc sfera evidentierii culorilor, a prins mult teren. Acum, s-a extins si in zona Euro 2016. in prezent, pasionatii de sport sunt framantati de febra Euro 2016. Pentru ca ar fi de preferat sa ne manifestam sustinerea intr-un mod mai pasnic decat prin lupte stradale, Denis Todirica [].

Euro 2016: Cum sa te feresti de hackeri daca esti interesat de Campionatul European

A inceput Euro 2016, iar asta ne ocupa tot timpul. incepand de vineri, 10 iunie, sunt sanse mari ca mii de companii, din Europa si din toata lumea, sa descopere ca au mai multi angajati care muncesc din afara biroului din baruri sau cafenele decat in trecut, pentru ca a inceput Campionatul European [].

Decadenta de la Euro 2016: Un suporter al Irlandei de Nord a cazut de la etajul al optulea si a murit

Evenimentele sportive de la EURO 2016 au fost umbrite de primul deces al unui suporter, acesta cazand de la etajul al optulea. Cazatura care a produs moartea nord irlandezului a fost pricinuita de alcoolemia.

Scandal la Euro 2016: Gareth Bale, acuzat de lipsa de respect fata de englezi

Selectionerul Angliei, Roy Hodgson, l-a acuzat de lipsa de respect pe starul nationalei Tarii Galilor, Gareth Bale, care a afirmat ca galezii sunt mai pasionati si mai mandri decat englezii, inaintea derby-ului dintre cele doua selectionate britanice, programat joi la Lens, in cadrul Grupei B de la EURO 2016.

EURO 2016 UEFA a comunicat numele arbitrului care va conduce Romania - Elvetia. E o cunostinta veche a noastra

Romania si Elvetia se vor intalni miercuri, la Paris, in faza a doua a meciurilor din Grupa A de la Euro 2016, partida urmand a incepe la ora 19.

Revista presei: bataile de la Euro 2016 au consecinte tragice

Evenimentele sportive importante rezulta deseori in manifestari violente din partea suporterilor infocati, iar Euro 2016 nu face o exceptie. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii variate, pe site-ul Playtech, am creat rubrica [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )