Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cristiano Ronaldo a marcat golul 400 al carierei

B1 B1,
Cristiano Ronaldo a marcat golul 400 al carierei

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a ajuns la 400 de goluri marcate in cariera, dupa ce a inscris de doua ori in meciul cu Celta Vigo, scor 3-0, din etapa a XVIII-a a campionatului Spaniei. continuă pe B1

VIDEO Real Madrid - Celta Vigo: 3-0. Cristiano Ronaldo a revenit dupa doua luni si a atins 400 de goluri in toata cariera, reusita dedicata lui Eusebio

Real Madrid a inregistrat o victorie in meciul cu Celta Vigo, disputat luni, pe teren propriu. Echipa lui Carlo Ancelotti a castigat partida cu 3-0, iar Cristiano Ronaldo a bifat o noua reusita personala.

Cristiano Ronaldo va fi decorat de presedintele Portugaliei

Fotbalistul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va fi decorat, marti, de presedintele Portugaliei, Anibal Cavaco Silva, pentru contributia la promovarea imaginii tarii si exemplul sau de tenacitate. Ronaldo .

Cristiano Ronaldo va fi decorat de presedintele Portugaliei.

Fotbalistul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va fi decorat, marti, de presedintele Portugaliei, pentru contributia la promovarea imaginii tarii, conform B1. Ronaldo este un simbol al Portugaliei in intreaga lume, el contribuind la promovarea imaginii tarii sale in plan international, se arata in comunicatul presedintiei. Fotbalistul este un exemplu de tenacitate pentru noile generatii, se mai mentioneaza in comunicat, potrivit AFP. Aceasta recompensa reflecta aprecierea .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )