Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru cluburile care il vor: Uitati de mine. Vreau sa ma retrag de la Real. Raman aici!

B1 B1,
 Cristiano Ronaldo, mesaj pentru cluburile care il vor: Uitati de mine. Vreau sa ma retrag de la Real. Raman aici!

Cristiano Ronaldo a vorbit intr-un interviu pentru canalul tv La Sexta despre cariera sa la Real Madrid, dar si despre ceea ce se va intampla la finalul sezonului cu privire la o eventuala prelungire. continuă pe B1

PSG, oferta uriasa pentru Cristiano Ronaldo

Paris Saint Germain, echipa care a reusit tripla in Franta, pregateste o oferta colosala pentru atacantul portughez Cristiano Ronaldo de la Real Madrid.

Panica la Real Madrid. Cristiano Ronaldo s-a accidentat la un antrenament

Cu doar patru zile inaintea finalei Ligii Campionilor, oficialii de la Real Madrid sunt pusi pe jar de o accidentare suferita, marti, de Cristiano Ronaldo la unul dintre antrenamente.

VIDEO Joe Perry si Alice Cooper, mesaj pentru fanii romani: Stim unde locuiti!

Vampirii Hollywood-ului Hollywood Vampires), trupa formata din actorul Johnny Depp, rock-starul Alice Cooper si chitaristul de la Aerosmith, au transmis romanilor un mesaj inainte de concertul pe care-l vor sustine pe 6 iunie la Romexpo. Acestia le-au sugerat fanilor, intr-o maniera amuzanta, sa vina la concert cu sangele la ei. In video apar Alice Cooper, Joe Perry si. o mini statueta Frankenstein ce-l infatiseaza pe Johnny Depp.

Medic, mesaj pentru colegi: Hai sa facem greva, sa obtinem salarii mai mari! Problema este ca, odata cu salariile dorite, va trebui sa fim corecti, sa nu mai luam spaga (VIDEO)

Sistemul romanesc de sanatate sufera de o boala lunga, foarte veche, si care cu greu poate fi vindecata: se numeste delasare si inconstienta. Este diagnosticul pus de medicul hunedorean, Ni.

Ministrul Muncii a dat marele anunt pentru mamici: Cand vor intra in plata noile indemnizatii

Legea privind cresterea indemnizatiei pentru mame, precum si a perioadei de plata, va intra in vigoare de la 1 iulie, asa cum prevede legea, a declarat noul ministru al Muncii, Dragos.

Pentru cei care urasc astrologia! Cel mai sincer horoscop pe care l-ati citit

Nu toata lumea este pasionata de dansul stelelor pe cer, asa ca nu toata lumea intelege ce se petrece cu astrele si care este influenta lor asupra oamenilor. Iata cel mai sincer horoscop pe care l-ati citit,.

Lovitura pentru romanii care au masini inmatriculate in Bulgaria

Parlamentul de la Sofia a decis anularea automata a inmatricularii autoturismelor ce nu au asigurare de raspundere civila auto, scrie europalibera. ro. in ultimii ani peste 100 000 de automobile care.

Consiliul Concurentei a lansat un ghid cu recomandari pentru firmele care se asociaza la licitatiile publice

Consiliul Concurentei a lansat in consultare publica un proiect de ghid ce cuprinde o serie de indrumari si recomandari pentru companiile ce se asociaza pentru a participa la o procedura de achizitie publica, astfel incat acestea sa nu incalce.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )