Libnet.ro
UNICEF

14:30

Criza din Ucraina: Fortele ruse au preluat controlul asupra a doua baze ucrainene. Kievul acorda Crimeei trei ore pentru eliberarea comandantului Marinei/ NATO: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare pentru stabilitatea Europei de dupa Razboiul Rece

Hotnews Hotnews,
 Criza din Ucraina: Fortele ruse au preluat controlul asupra a doua baze ucrainene. Kievul acorda Crimeei trei ore pentru eliberarea comandantului Marinei/ NATO: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare pentru stabilitatea Europei de dupa Razboiul Rece

Rusia a avertizat SUA ca sanctiunile occidentului, impuse in urma crizei din Crimeea, sunt inacceptabile, si a avertizat ca vor exista consecinte, scrie BBC. Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a transmis acest mesaj intr-o discutie telefonica cu secretarul de stat american John Kerry. Discutia telefonica a avut loc la cateva ore dupa ce liderii din Rusia si Crimeea au semnat un tratat prin care Crimeea a devenit teritoriu al Federatiei Ruse. Urmareste LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor si principalele declaratii de miercuri------------Ora 01:15 Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a exclus, miercuri, posibilitatea unei interventii militare a tarii sale in UcrainaOra 00:10 David Cameron indeamna G7 sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8Ora 22. 15 Trupele ruse au preluat controlul asupra unei alte baze ucrainene din Crimeea, miercuri seara, a informat un ofiter ucrainean, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Fortele afgane au preluat controlul asupra bazelor britanice din Afganistan

Marea Britanie and si-a remis toate bazele din Afganistan, cu excep and tia a doua situate in provincia Helmand, for and telor armate locale in cadrul retragerii sale totale din aceasta and tara pana la sfar and situl anului 2014, a anun and tat duminica Ministerul britanic al Apararii, citat de AFP.

Armata siriana pregateste noi atacuri, dupa ce a preluat controlul asupra orasului Yabrud.

Armata siriana, sprijinita de miscarea siita libaneza Hezbollah, se pregatea, luni, sa lanseze noi atacuri in nordul provinciei Damasc, dupa ce a preluat controlul, duminica, asupra orasului-cheie Yabrud, relateaza AFP, citata de Mediafax. Militarii sirieni au inceput pregatirile pentru a ataca trei localitati rebele din Muntii Qalamoun si a inchide astfel accesul catre Valea Bekaa, in estul Libanului, un fief al miscarii siite libaneze Hezbollah vizat de atacuri ale rebelilor. Armata va .

Obama ii invita pe liderii G7 la o reuniune privind criza din Ucraina.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a invitat liderii statelor din cadrul G7 si Uniunii Europene UE) sa se reuneasca saptamana viitoare, la Haga, pentru a discuta despre situatia din Ucraina, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Putin, declaratii incredibile: Crimeea este acum o parte din Rusia. Kievul este un oras rusesc, mama Rusiei Aceasta reuniune se va concentra asupra situatiei din Ucraina si viitoarelor decizii pe care G7 ar putea sa le adopte ca raspuns la evolutia .

Fortele speciale ale marinei americane au preluat controlul asupra unui petrolier care fugise din Libia

Fortele de elita ale marinei Statelor Unite au preluat controlul asupra petrolierului capturat la inceputul acestei luni intr-un port din Libia. Asta dupa ce o cerere in acest sens a fost emisa de guvernele din Tripoli si Nicosia.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Rusia avertizeaza Occidentul cu privire la sanctiuni/ Steaguri rusesti au fost arborate in Sevastopol

Rusia a avertizat SUA ca sanctiunile occidentului, impuse in urma crizei din Crimeea, sunt inacceptabile, si a avertizat ca vor exista consecinte, scrie BBC. Urmareste LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor si principalele declaratii de miercuri-------------Ora 10. 39: Trei steaguri rusesti au fost arborate la una dintre intrarile portului Sevastopol, sugerand faptul ca cel putin una dintre bazele navale se afla sub control rusesc. Potrivit unui martor citat de Reuters, trei barbati in uniforme nemarcate se afla la poarta unde sunt steagurile. Ora 10. 30 Fortele ucrainene nu se vor retrage din Crimeea, a declarat ministrul ucrainean al Apararii.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Rusia avertizeaza Occidentul cu privire la sanctiuni

Rusia a avertizat SUA ca sanctiunile occidentului, impuse in urma crizei din Crimeea, sunt inacceptabile, si a avertizat ca vor exista consecinte, scrie BBC. Urmareste LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor de miercuri.

Criza din Ucraina: Rusia avertizeaza Occidentul cu privire la sanctiuni

Rusia a avertizat SUA ca sanctiunile occidentului, impuse in urma crizei din Crimeea, sunt inacceptabile, si a avertizat ca vor exista consecinte, scrie BBC.

Criza din Ucraina: Gigantul Shell renunta sa produca gaz natural in Marea Neagra

Gigantul anglo-olandez al hidrocarburilor Shell a anuntat miercuri ca a decis sa stopeze negocierile cu autoritatile ucrainene si americanii de la ExxonMobil care vizau extragerea de gaze naturale dintr-un zacamant situat in nord-vestul Marii Negre, scrie AFP. Parlamentul Crimeei a votat, luni, pentru nationalizarea companiilor de gaze Chornomornaftohaz si Ukrtransgaz, potrivit Reuters. O alta decizie ar fi, potrivit BBC, expropriera companiilor de petrol si gaze care opereaza in zona Crimeei, atat onshore, cat si offshore.

Consilier al Ambasadei SUA: Situatia din Ucraina va afecta piata regionala.

Consilierul economic din cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, Susan Garro, a afirmat ca ambasada este ingrijorata in legatura cu impactul economic determinat de situatia din Ucraina si ca aceasta situatie poate avea un impact asupra pietelor regionale din punct de vedere economic, anunta Mediafax. Suntem foarte ingrijorati in legatura cu impactul economic, in special in legatura cu impactul asupra Ucrainei insesi. Exista, desigur, posibilitatea ca situatia din Ucraina sa aiba un impact asupra .

Trupele SEAL au preluat controlul petrolierului furat din Libia

Departamentul Apararii americane a confirmat luni dimineata ca trupe de comando SEAL au preluat controlul unui vas petrolier, care fusese confiscat ilegal de mai multe persoane inarmate la inceputul acestei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )