Libnet.ro
UNICEF

06:45

Fortele afgane au preluat controlul asupra bazelor britanice din Afganistan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fortele afgane au preluat controlul asupra bazelor britanice din Afganistan

Marea Britanie and si-a remis toate bazele din Afganistan, cu excep and tia a doua situate in provincia Helmand, for and telor armate locale in cadrul retragerii sale totale din aceasta and tara pana la sfar and situl anului 2014, a anun and tat duminica Ministerul britanic al Apararii, citat de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Fortele speciale ale marinei americane au preluat controlul asupra unui petrolier care fugise din Libia

Fortele de elita ale marinei Statelor Unite au preluat controlul asupra petrolierului capturat la inceputul acestei luni intr-un port din Libia. Asta dupa ce o cerere in acest sens a fost emisa de guvernele din Tripoli si Nicosia.

Trupele SEAL au preluat controlul petrolierului furat din Libia

Departamentul Apararii americane a confirmat luni dimineata ca trupe de comando SEAL au preluat controlul unui vas petrolier, care fusese confiscat ilegal de mai multe persoane inarmate la inceputul acestei.

Premierul din Crimeea indeamna si alte regiuni sa organizeze referendumuri pro-Rusia.

Premierul separatist din Crimeea, Serghei Aksionov, indeamna si celelalte regiuni proruse din estul Ucrainei sa organizeze referendumuri pentru unirea cu Rusia. Serghei Aksionov sustine ca in cel mult un an de zile Ucraina se va integra in Rusia. Citeste si: Liderul tatarilor din Crimeea cere interventia NATO La mai putin de trei saptamani dupa ce persoane inarmate au preluat controlul asupra Parlamentului provinciei si instalarea unui Guvern prorus, cei 1,5 milioane de alegatori din Crimeea .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )