Libnet.ro
UNICEF

10:00

Obama ii invita pe liderii G7 la o reuniune privind criza din Ucraina.

România Liberă România Liberă,
Obama ii invita pe liderii G7 la o reuniune privind criza din Ucraina.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a invitat liderii statelor din cadrul G7 si Uniunii Europene UE) sa se reuneasca saptamana viitoare, la Haga, pentru a discuta despre situatia din Ucraina, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Putin, declaratii incredibile: Crimeea este acum o parte din Rusia. Kievul este un oras rusesc, mama Rusiei Aceasta reuniune se va concentra asupra situatiei din Ucraina si viitoarelor decizii pe care G7 ar putea sa le adopte ca raspuns la evolutia . continuă pe România Liberă

UPDATE SUA sanctioneaza 11 oficiali rusi si ucraineni pentru implicarea in criza din Crimeea, in frunte cu vicepremierul Dmitri Rogozin si doi apropiati ai lui Vladimir Putin

Presedintele american Barack Obama a semnat decretul prin care SUA sanctioneaza 11 oficiali rusi si ucraineni pentru implicarea in criza din Crimeea. Intre acestia: doi consilieri ai lui Vladimir Putin, vicepremierul rus Dmitri Rogozin, dar si fostul preseditne Viktor Ianukovici. Sanctiunile SUA nu ating totusi nici un sef de mare companie rusa Gazprom, Rosneft) si nici unul dintre liderii de prim rang din administratia rusa ministrul de Externe, ministrul Apararii). Actiunile de astazi servesc si drept atentionare pentru Rusia ca, daca nu isi respecta obligatiile internationale si nu isi recheama fortele militare la bazele lor initiale si nu respecta suvernitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei, SUA este pregatita sa ia masuri aditionale, pentru a impune alte costuri politice si economice. 50 Barack Obama: SUA este pregatita de sanctiuni suplimentare/ Exista inca o cale diplomatica pentru rezolvarea crizei.

LIVETEXT Criza din Ucraina: Doua persoane au fost ucise la Harkiv, intr-un schimb de focuri intre nationalisti si prorusi / Partea politica a Acordului de Asociere Ucraina-UE va fi semnata la 21 martie

Escaladarea crizei din Ucraina pare inevitabila, cu mai putin de 24 de ore inaintea referendumului privind alipirea Crimeei in Rusia, dupa ce intalnirea ultimei sanse intre Rusia si SUA a esuat. Premierul separatist din Crimeea, Serghei Aksionov, a indemnat si celelalte regiuni proruse din estul Ucrainei sa organizeze referendumuri pentru alipirea la Rusia, indemn ascultat de miscarea prorusa din orasul estic Harkiv. In noaptea de vineri spre sambata, doua persoane, un militant prorus si un trecator, au fost ucise la Harkiv. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele momente ale zilei de sambata, 15 martie.

LIVETEXT Criza din Ucraina: Doua persoane au fost ucise la Harkiv, intr-un schimb de focuri intre nationalisti si prorusi / Presedintele interimar al tarii: Agentii Kremlinului se afla in spatele violentelor

Escaladarea crizei din Ucraina pare inevitabila, cu mai putin de 24 de ore inaintea referendumului privind alipirea Crimeei in Rusia, dupa ce intalnirea ultimei sanse intre Rusia si SUA a esuat. Premierul separatist din Crimeea, Serghei Aksionov, a indemnat si celelalte regiuni proruse din estul Ucrainei sa organizeze referendumuri pentru alipirea la Rusia, indemn ascultat de miscarea prorusa din orasul estic Harkiv. In noaptea de vineri spre sambata, doua persoane, un militant prorus si un trecator, au fost ucise la Harkiv. --------------------------Ora 14:12 Proteste la Moscova: Circa 50. 000 de manifestanti au iesit in strada impotriva ocuparii CrimeeiOra 13:25 Presedintele interimar al Ucrainei: Agentii Kremlinului se afla in spatele violentelor din estul tariiHotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele momente ale zilei de sambata, 15 martie.

LIVETEXT Criza din Ucraina: Kievul acuza agentii Kremlinului ca se afla in spatele violentelor din estul tarii / Armata anunta ca a respins o incercare a fortelor ruse de a intra intr-o regiune adiacenta Crimeei

Escaladarea crizei din Ucraina pare inevitabila, cu mai putin de 24 de ore inaintea referendumului privind alipirea Crimeei in Rusia, dupa ce intalnirea ultimei sanse intre Rusia si SUA a esuat. Premierul separatist din Crimeea, Serghei Aksionov, a indemnat si celelalte regiuni proruse din estul Ucrainei sa organizeze referendumuri pentru alipirea la Rusia, indemn ascultat de miscarea prorusa din orasul estic Harkiv. In noaptea de vineri spre sambata, doua persoane, un militant prorus si un trecator, au fost ucise la Harkiv. --------------------------Ora 16:38 Armata ucraineana a respins o tentativa a fortelor ruse de a intra intr-o regiune adiacenta Crimeei - Ministerul de Aparare de la Kiev Ora 14:12 Proteste la Moscova: Circa 50. 000 de manifestanti au iesit in strada impotriva ocuparii CrimeeiOra 13:25 Presedintele interimar al Ucrainei: Agentii Kremlinului se afla in spatele violentelor din estul tariiHotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele momente ale zilei de sambata, 15 martie.

Obama si Putin au discutat pe tema situatiei din Ucraina

Liderul american, Barack Obama, si omologul sau rus, Vladimir Putin, au discutat a telefon, duminica, pe tema situatiei din Ucraina, relateaza AFP. in cursul conversatiei telefonice, Vladimir.

EXCLUSIV Ora Noua a Romaniei, Prima TV (9.00): Ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean, despre criza din Ucraina

Seful diplomatiei romane, Titus Corlatean, este invitatul jurnalistului Cristian Unteanu, intr-o editie de debut a emisiunii Ora Noua a Romaniei, la Prima TV, incepand cu ora 9. Proaspat intors de la Kiev, ministrul roman de Externe dezbate solutiile politice la criza din tara vecina si rolul Romaniei in ecuatia de securitate a regiunii.

Principalele evenimente din Ucraina de la inceputul miscarii de contestare

Agentia France-Presse prezinta o cronologie cu principalele evenimente din Ucraina de la inceputul contestarii proeuropene, in noiembrie 2013, si pana la un referendum, duminica, privind alipirea Crimeei la Rusia, organizat de autoritatile separatiste.

Vicepresedintele american Joe Biden se afla la Varsovia pentru consultari referitoare la situatia din Ucraina

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a sosit marti la Varsovia, pentru consultari pe tema situatiei din Ucraina. El urmeaza sa discute cu premierul Donald Tusk si cu presedintele Bronislaw Komorowski evenimentele din Ucraina si alte dosare regionale.

Cea mai mare banca din Ucraina paraseste Crimeea.

Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina, a incetat sa mai furnizeze servicii clientilor din Crimeea din cauza situatiei incerte din regiune, informeaza Kyiv Post. Din cauza lucrarilor tehnice pentru modernizarea sistemului, filiala Privatbank in Republica autonoma Crimeea nu va furniza servicii clientilor. Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, este raspunsul suportului tehnic al bancii. In plus, banca a redus limita de credit pentru rezidentii din Crimeea fara a preciza suma .

Moscova afirma ca primeste numeroase indemnuri la ajutor din Ucraina si le va examina

Rusia primeste numeroase indemnuri la ajutor din partea unor locuitori din Ucraina si le va examina, a declarat sambata Ministerul rus de Externe, afirmand ca nationalisti ucraineni vor sa atace estul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2277 seconds )