Libnet.ro
UNICEF

13:45

Criza din Ucraina a majorat afacerile IAR Ghimbav de trei ori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Criza din Ucraina a majorat afacerile IAR Ghimbav de trei ori

Compania IAR Ghimbav a incheiat anul 2014 cu afaceri de 101,68 milioane de lei 23,1 milioane de euro), cu peste 50% fata de valoarea de 60,7 milioane de lei pe care si-o bugetase la inceputul anului trecut. Fata de 2013, cifra de afaceri a urcat de aproape trei ori, de la 35,39 milioane de lei, in timp ce profitul net al societatii a crescut de circa 3,5 ori, de la 1,66 milioane de lei la 5,71 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Record: Preturile de consum din Ucraina au crescut cu 60% in luna aprilie

Preturile de consum din Ucraina au crescut cu 60,9% in luna aprilie fata de aceeasi perioada a anului trecut, avansul fiind alimentat de preturile energiei. Este cea mai mare creste din ultimii peste 10 ani,.

Bogdan Aurescu va face joi o vizita la Budapesta: Problemele minoritatilor nationale, situatia din Ucraina si cooperarea in cadrul NATO, printre subiectele de pe agenda

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, va face joi, o vizita de lucru la Budapesta, unde va purta discutii referitoare la problemele minoritatilor nationale, la situatia din Ucraina sau la cooperarea in cadrul.

Bolnavul de botulism din Suceava, salvat pe banii lui cu un ser cumparat de familie din Ucraina

Bolnavul diagnosticat cu botulism a fost salvat dupa ce familia a cumparat vaccinul antibotulinic tocmai din Ucraina. Starea barbatului in varsta de 70 de ani, tinut acum sub supraveghere in sectia de ATI a.

Armistitiul din Ucraina a cazut. in Donbas, rebelii folosesc intensiv artileria grea

Separatistii din Donbas sprijiniti de Rusia au incalcat armistitiul in zona de 42 de ori marti, de la ora 18:00 pana la miezul noptii. Acestia au folosit intensiv artileria grea in atacurile lor asupra.

Serghei Lavrov: UE nu vrea ca armistitiul din Ucraina sa fie respectat

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a afirmat marti ca cineva din UE incearca sa se asigure ca armistitiul in estul Ucrainei nu este respectat, relateaza Reuters. Separatistii prorusi si.

Numarul de companii nou-infiintate a crescut in primul trimestru din 2015, pentru prima data dupa trei ani

Numarul de firme noi a crescut cu aproape 1% in primul trimestru din 2015, dupa trei ani consecutivi de scadere, noteaza ZF. Ianuarie si februarie au continuat trendul in scadere, dar luna martie a readus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )