Libnet.ro
UNICEF

20:00

Criza in Justitie. Tudorel Toader da vina pe Iohannis pentru blocajul de la DNA. Seful DNA: A facut vreo propunere pentru sectii domnul Toader?

Adevărul Adevărul,
Criza in Justitie. Tudorel Toader da vina pe Iohannis pentru blocajul de la DNA. Seful DNA: A facut vreo propunere pentru sectii domnul Toader?

Dupa apelul DNA emis joi prin care i-a cerut abrogarea OUG 7, care interzice delegarile pe functii si care a lasat doua servicii importante fara conducere, Tudorel Toader sustine ca cel care poate debloca situatia este doar presedintele Klaus Iohannis. Calin Nistor, seful DNA, a raspuns, intreband retoric, daca ministrul Justitiei a facut vreo propunere pentru aceste functii. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader da vina pe Iohannis pentru blocajul de la DNA, care ramne fara sefi ca efect al Ordonantei 7 / Seful DNA: A facut vreo propunere pentru sectii domnul Toader?

Dupa apelul DNA care i-a cerut abrogarea Ordonantei de Urgenta 7, ce interzice delegarile pe functii si care a lasat doua servicii importante fara conducere, Tudorel Toader sustine ca cel care poate debloca situatia este doar presedintele Klaus Iohannis. Ministrul Justitiei a declarat, pentru HotNews. ro, ca nimeni nu se poate substitui prerogativelor prezidentiale in numirea procurorilor de rang inalt. Aceasta, desi el nu a facut nicio propunere catre seful statului pentru numirea sefilor celor doua sectii. A facut vreo propunere pentru sectii domnul Toader? a fost reactia sefului DNA, Calin Nistor.

Solutiile Guvernului la criza din Justitie: s-a decis abrogarea articolului 54 din ordonanta, care permitea unui judecator sa devina procuror sef

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca vrea instituirea unui mecanism de dialog pentru a rezolva problemele din justitie. intre altele, Toader spune ca va uniformiza nivelul de salarizare al IT-istilor care lucreaza in acest sistem. Totodata, ministrul a anuntat ca s-a decis abrogarea articolului 54 din ordonanta care modifica legile justitiei, care le permitea judecatorilor sa devina procurori sefi.

Tudorel Toader, anunt dupa negocierile cu magistratii: Legile, trimise la CSM cu 5 zile inainte

Ministrul Justitiei sustineo conferinta de presa, la Palatul Victoiria. Tudorel Toader a declarat ca s-au gasit cele mai bune solutii pentru sistem. Am avut o intrevedere cu.

Cazul Kovesi. Melescanu arunca vina pe Tudorel Toader: Nu am avizat niciun mandat pentru Odobescu. Nu i-a dat Dancila mandat. E o chestiune pe Justitie

Intr-o discutie cu Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, ministrul de Externe, Teodor Melescanu, sustine ca nu a avizat niciun mandat pentru ambasadorul Romaniei la Bruxelles, Luminita Odobescu, in cazul Kovesi. Melescanu spune ca Tudorel Toader e responsabil pentru votul dat de Luminita Odobescu in COREPER. Surse diplomatice au confirmat pentru Adevarul ca Guvernul Dancila a mandatat-o pe Odobescu sa voteze impotriva Laurei Codruta Kovesi.

Florin Iordache iL ACUZA pe Tudorel Toader: A gresit. Trebuiau consultari mai ample si mai transparente inainte de adoptarea OUG 7

Deputatul PSD Florin Iordache este de parere ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a gresit pentru ca nu a chemat magistratii la consultari inainte de adoptarea OUG 7 prin care au fost modificate legile.

Tudorel Toader arunca responsabilitatea in carca lui Iohannis pentru blocajul de la DNA: Ministrul este contrazis, insa, chiar de seful interimar Nistor Calin

Dupa ce DNA a anuntat ca risca sa intre intr-un blocaj total ca urmare a OUG 7 care a interzis delegarile pe functii si care a lasat doua servicii importante fara conducere, Tudorel Toader muta toate.

Asociatia Initiativa pentru Justitie cere demisia lui Tudorel Toader: Avocatul Poporului sa-si indeplineasca, in ceasul al doisprezecelea, rolul constitutional

Procurorii din Asociatiei Initiativa pentru Justitie, care au declinat duminica invitatia prim-ministrului la discutii, ii solicita demisia lui Tudorel Toader, iar in cazul in care acesta refuza, revocarea sa din functie.

Tudorel Toader absent de la bilantul Parchetului General pe fondul protestului magistratilor

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, la prezentarea raportului privind activitatea din 2018 a Ministerul Public condus de procurorul general Augustin Lazar. De la sedinta va lipsi, pentru al doilea an consecutiv, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in contextul in care sute de magistrati din tara protesteaza fata de noile modificari ale legilor justitiei, prin Ordonanta de Urgenta.

UPDATE Tudorel Toader absent de la bilantul Parchetului General pe fondul protestului magistratilor

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, la prezentarea raportului privind activitatea din 2018 a Ministerul Public condus de procurorul general Augustin Lazar. De la sedinta va lipsi, pentru al doilea an consecutiv, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in contextul in care sute de magistrati din tara protesteaza fata de noile modificari ale legilor justitiei, prin Ordonanta de Urgenta.

Presa internationala: Kovesi, noua Doamna de Fier a Europei. Tudorel Toader o cheama iar la audieri ca suspecta

Laura Codruta Kovesi este laudata in presa internationala dupa ce a trecut cu succes de audierile din Parlamentul European si a devenit favorita pentru postul de procuror-sef al Uniunii Europene. in timp ce presa straina ii aduce omagii, Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor, recent infiintata de Tudorel Toader, o cheama pe Laura Codruta Kovesi, din [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )