Libnet.ro
UNICEF

14:15

Criza refugiatilor LIVE TEXT Croatia inchide drumurile ce duc la frontiera cu Serbia / Ungaria a inceput sa construiasca gardul la granita cu Croatia

Hotnews Hotnews,
 Criza refugiatilor LIVE TEXT Croatia inchide drumurile ce duc la frontiera cu Serbia / Ungaria a inceput sa construiasca gardul la granita cu Croatia

Politia croata a anuntat ca a interzis circulatia rutiera pe toate drumurile ce duc la cele sapte treceri de frontiera catre Serbia, dupa ce in ultimele doua zile peste 11. 000 de migranti intrasera in tara. Un tren avand in vagoanele sale circa 150 de migranti care fusesera blocati joi de autoritatile slovene la granita cu Croatia a plecat in cursul noptii spre un oras din vestul Sloveniei. 44Victor Orban a declarat ca Ungaria a inceput sa construiasca gardul de pe granita cu Croatia pentru a opri valul de migranti8. 30 Danemarca a anuntat ca va accepta imigranti suplimentari si va contribui cu fonduri pentru consolidarea frontierelor UE, in contextul in care peste 8. 000 de extracomunitari, cei mai multi din Siria, au ajuns in ultimele doua saptamani pe teritoriul danez. continuă pe Hotnews

Criza refugiatilor LIVE TEXT Croatia transporta migrantii la granita cu Ungaria, Budapesta ii urca in autobuze si ii duce la doua centre de inregistrare din apropiere de Austria/ Austria isi rezerva dreptul de a-i trimite inapoi

Croatia a devenit noul punct fierbinte de pe traseul migrantilor ce vor sa ajunga in vestul Europei, motiv pentru care autoritatile au oprit circulatia pe drumurile ce duc spre granita cu Serbia, si au inchis respectivele puncte de trecere a frontierei. Migrantii au inceput insa vineri dimineata sa treaca granita prin campuri. De asemenea, Ungaria a anuntat ca inceput sa construiasca gardul de la frontiera cu Croatia. 00 Politia croata spune ca nu a avut loc nicio dezarmare sau arestare a politistilor croati in Ungaria23. 40 Ungaria a sechestrat un tren ce aducea migranti din Croatia, a dezarmat 40 de politisti croati si l-a arestat pe conductorul trenului, potrivit sefului unitatii ungare pentru dezastre - Reuters.

Putem gasi solutia pentru criza refugiatilor doar daca tratam cauza declansatoare

Criza refugiatilor nu este o criza a Ungariei, a Romaniei sau a statelor din Balcani vecine ale UE, ci este o criza a Uniunii Europene, considera deputatul european Iuliu Winkler UDMR, PPE).

Criza refugiatilor, dezbatuta in Parlament: Proiect de hotarare pentru aprobarea Strategiei nationale privind imigratia pentru perioada 2015-2018 si a Planului de actiune pe anul 2015

Parlamentarii discuta, miercuri, despre criza refugiatilor. Pe agenda sedintei Guvernului Romaniei din data de 16 septembrie este trecut, printre altele, subiectul imigratiei pentru perioada 2015-2018, dar si.

CNCD face apel la un limbaj si un comportament nediscriminatorii privind criza refugiatilor

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) face apel catre persoanele in functii publice sau care sunt formatori de opinie sa promoveze un comportament si un limbaj nediscriminatorii in dezbaterile publice legate de criza refugiatilor.

Criza refugiatilor, pe masa CSAT

Criza refugiatilor va fi unul dintre subiectele principale la sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii care va incepe la ora 11:00 la Palatul Cotroceni.

Cancelarul Austriei, despre criza refugiatilor: Avem nevoie de o politica europeana comuna (VIDEO)

Cancelarul Austriei, Werner Faymann, a declarat marti ca in ceea ce priveste criza refugiatilor este nevoie de o politica comuni la nivel european. Ajutarea oamenilor care fug de razboi este un drept in care.

Criza refugiatilor.Circa 200 de imigranti au fost arestati in Ungaria dupa ce au intrat in tara din Croatia

Aproximativ 200 de imigranti extracomunitari au fost arestati, joi, de politia ungara, dupa ce au patruns pe teritoriul Ungariei venind din Croatia, relateaza MTI.

Adevarul Live, ora 12.00. Ambasadorul Turciei, despre criza refugiatilor si solutiile Europei

Ambasadorul Republicii Turcia in Romania, Osman Koray Ertas, vine la Adevarul Live de la ora 12. 00, pentru a explica aceasta grava criza a refugiatilor din perspectiva tarii sale, intr-un dialog cu Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si jurnalistul Liviu Iolu.

Mircea Geoana, despre criza refugiatilor: Prin deciziile luate de Guvern, Ungaria se izoleaza si aceasta enclavizare promovata va crea mari probleme in regiune

Presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), Mircea Geoana, a declarat joi ca masurile anuntate de Ungaria in contextul crizei refugiatilor depasesc standardele democratiei europene, informeaza Agerpres.

Criza refugiatilor, pe masa CSAT

Consiliul Suprem de Aparare al Tarii CSAT) s-a reunit, joi, la Palatul Cotroceni, pentru a lua masuri privind gestionarea crizei refugiatilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )