Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza refugiatilor.Circa 200 de imigranti au fost arestati in Ungaria dupa ce au intrat in tara din Croatia

Adevărul Adevărul,
Criza refugiatilor.Circa 200 de imigranti au fost arestati in Ungaria dupa ce au intrat in tara din Croatia

Aproximativ 200 de imigranti extracomunitari au fost arestati, joi, de politia ungara, dupa ce au patruns pe teritoriul Ungariei venind din Croatia, relateaza MTI. continuă pe Adevărul

Mircea Geoana, despre criza refugiatilor: Prin deciziile luate de Guvern, Ungaria se izoleaza si aceasta enclavizare promovata va crea mari probleme in regiune

Presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), Mircea Geoana, a declarat joi ca masurile anuntate de Ungaria in contextul crizei refugiatilor depasesc standardele democratiei europene, informeaza Agerpres.

Circa 200 de imigranti, arestati in Ungaria dupa ce au patruns din Croatia

Aproximativ 200 de imigranti extracomunitari au fost arestati, joi, de politia ungara, dupa ce au patruns pe teritoriul Ungariei venind din Croatia, relateaza MTI, potrivit Mediafax. Cei aproximativ 200 de.

Circa 200 de imigranti, arestati in Ungaria. Care este motivul

Aproximativ 200 de imigranti extracomunitari au fost arestati, joi, de politia ungara, dupa ce au patruns pe teritoriul Ungariei venind din Croatia.

Klaus Iohannis, despre criza refugiatilor: Romania nu e o tara xenofoba, nici autista, nici separatista. Daca primim imigranti, nu ii primim in regim de hotel, ni-i asumam. Ei trebuie integrati in societate, nu vrem sa cream noi cazuri sociale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, cu privire la criza refugiatilor din Europa, ca exista alte forme prin care tarile care refuza cotele obligatorii isi pot arata solidaritatea, iar Romania e solidara si cu ceilalti membri din UE si intr-o masura care se va arata pe parcurs si prin tranzit. Romania nu e o tara xenofoba, nici autista, nici separatista, noi dorim sa contribuim la rezolvarea acestei chestiuni, a insistat seful statului, aratand ca foarte multa lume crede ca primirea migrantilor inseamna locuri de cazare. Nu despre asta vorbim, noi daca primim imigranti nu ii primim in regim de hotel, ci ni-i asumam . ), ei trebuie integrati in societate, a aratat Iohannis.

Putem gasi solutia pentru criza refugiatilor doar daca tratam cauza declansatoare

Criza refugiatilor nu este o criza a Ungariei, a Romaniei sau a statelor din Balcani vecine ale UE, ci este o criza a Uniunii Europene, considera deputatul european Iuliu Winkler UDMR, PPE).

Criza refugiatilor, dezbatuta in Parlament: Proiect de hotarare pentru aprobarea Strategiei nationale privind imigratia pentru perioada 2015-2018 si a Planului de actiune pe anul 2015

Parlamentarii discuta, miercuri, despre criza refugiatilor. Pe agenda sedintei Guvernului Romaniei din data de 16 septembrie este trecut, printre altele, subiectul imigratiei pentru perioada 2015-2018, dar si.

CNCD face apel la un limbaj si un comportament nediscriminatorii privind criza refugiatilor

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) face apel catre persoanele in functii publice sau care sunt formatori de opinie sa promoveze un comportament si un limbaj nediscriminatorii in dezbaterile publice legate de criza refugiatilor.

Victor Ponta, despre criza refugiatilor: Cred ca decizia se va lua la Consiliul European, nu astazi la JAI. Vedem ce se decide si ne pregatim si pentru bune si pentru rele

Premierul Victor Ponta a declarat luni, intr-o conferinta de presa la Targu-Jiu, ca nu crede ca se va lua o decizie in JAI privind criza refugiatilor. Seful Executivulul este de parere ca decizia in aceasta.

Criza refugiatilor, pe masa CSAT

Criza refugiatilor va fi unul dintre subiectele principale la sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii care va incepe la ora 11:00 la Palatul Cotroceni.

Cancelarul Austriei, despre criza refugiatilor: Avem nevoie de o politica europeana comuna (VIDEO)

Cancelarul Austriei, Werner Faymann, a declarat marti ca in ceea ce priveste criza refugiatilor este nevoie de o politica comuni la nivel european. Ajutarea oamenilor care fug de razboi este un drept in care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )