Libnet.ro
UNICEF

21:00

Adevarul Live, ora 12.00. Ambasadorul Turciei, despre criza refugiatilor si solutiile Europei

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00. Ambasadorul Turciei, despre criza refugiatilor si solutiile Europei

Ambasadorul Republicii Turcia in Romania, Osman Koray Ertas, vine la Adevarul Live de la ora 12. 00, pentru a explica aceasta grava criza a refugiatilor din perspectiva tarii sale, intr-un dialog cu Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si jurnalistul Liviu Iolu. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00: Bloggerita Printesa Urbana, despre ce inseamna sa-ti respecti copilul si despre cele mai bune alternative la pedepse

Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea unuia dintre cele mai cunoscute si iubite bloguri romanesti despre cresterea copiilor, www. printesaurbana. ro, a lansat recent si prima sa carte, O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda. Printesa urbana vine azi in studioul Adevarul Live ca sa impartaseasca din experienta sa de mama a doi copii, cu sinceritatea care a facut-o atat de iubita de parintii care o citesc.

Irina Baiant, soprana preferata a marelui compozitor Vladimir Cosma, la Adevarul Live de la ora 13.00

Soprana Irina Baiant colaboreaza de cativa ani cu marele compozitor Vladimir Cosma, stabilit in Franta. Aceasta legatura profesionala s-a concretizat recent intr-un spectacol in care romanca a fost in centrul atentiei, fiind ovationata de publicul parizian, dar si de Cosma. Despre aceasta colaborare, dar si despre noutatile privind reintoarcerea Fantomei de la Opera, Irina Baiant vine in studioul Adevarul Live sa povesteasca de la ora 13.

Adevarul Live: Chimie, despre perioada Specii si formula de succes in rapul romanesc

Interviu Chimie. Mihai Adamescu 29 de ani), cunoscut drept Chimie, vine la Adevarul Live pentru a da detalii despre noul sau album, BioChimie, pentru a-si analiza evolutia in muzica, dar si pentru a povesti intamplari din perioada Specii.

Noaptea alba a filmului romanesc se vede la Adevarul Live, de la ora 14.00

Cea de-a sasea editie a evenimentului Noaptea Alba a Filmului Romanesc va avea loc pe 18 septembrie, in opt locuri din Bucuresti. Cinefilii insomniaci pot urmari, pe parcursul noptii, 38 de productii romanesti de succes, iar despre acestea vine la Adevarul Live, de la ora 14. 00, project managerul evenimentului, Ramona Sarbu.

Adevarul Live, ora 13.00/ Victor Ponta a fost trimis in judecata. Cine il poate schimba din functie?

Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, comenteaza noua situatie creata la Guvern dupa ce prim-ministrul Victor Ponta a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru fals in inscrisuri si complicitate la evaziune fiscala. Cine il poate schimba din functie pe Victor Ponta incepand cu aceasta noua etapa?.

Horia Andreescu, dirijorul marilor orchestre ale lumii, la Adevarul Live, de la 13.00

Maestrul Horia Andreescu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati dirijori romani in tara si in strainatate, vine in cortul Adevarul Live din piata George Enescu pentru a vorbi despre editia din acest an a Festivalului si despre relatia sa cu genialul compozitor roman.

Adevarul Live: Uniunea Europeana a Gardurilor. Criza refugiatilor scoate la iveala fata urata a UE

Motto-ul UE ramane Unitate prin diversitate, insa trei tari comunitare au ridicat garduri pentru a tine refugiatii afara. Ungaria anunta ca se pregateste acum pentru un al doilea gard, de data aceasta la granita cu Romania - ar fi prima astfel de bariera fizica rdicata intre doua state UE. De la ora 11. 00, vorbim cu Mircea Barbu, corespondentul Adevarul in Serbia, si Cristian Unteanu, corespondentul Adevarul la Bruxelles.

Preot roman stabilit in Germania, despre criza imigrantilor: Nemtii stiu ca societatea este pe cale de imbatranire, numarul nasterilor scade, forta de munca este tot in scadere, iar in spatele acestei provocari exista si un obiectiv

Germania nu crede in lacrimi, isi intitula jurnalistul Silviu Sergiu un articol despre criza imigrantilor. in spatele imaginii binevoitoare a Angelei Merkel fata de refugiati, se ascunde un plan bine pus.

Alina Gorghiu, la Adevarul Live, despre Primaria Capitalei: Mi-as dori un dialog cu Nicusor Dan. il provoc la o discutie

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste, la Adevarul Live, despre criza imigrantilor, despre capacitatea Romaniei de a integra refugiati, dar si chestiuni de politica interna, ce tin de alegerile locale si parlamentare de anul viitor. Si-a schimbat PNL strategia pentru Primaria Capitalei dupa ce Sorin Oprescu a fost arestat preventiv?.

Sedinta CSAT, joi, la Palatul Cotroceni: Membrii Consiliului vor discuta despre criza refugiatilor

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, joi, incepand cu ora 11. 00, la Palatul Cotroceni. Administratia Prezidentiala a anuntat ca principalele teme de discutie vor fi legate valul de imigranti ce a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )