Libnet.ro
UNICEF

12:16

Cruciada Facebook contra ateilor din Romania: doua pagini si doua grupuri au fost sterse de pe reteaua sociala

Adevărul Adevărul,
Cruciada Facebook contra ateilor din Romania: doua pagini si doua grupuri au fost sterse de pe reteaua sociala

Facebook a sters doua pagini dedicate Lui Dumnezeu si Lui Iisus Hristos si un grup destinat ateilor si agnosticilor. A fost suficient pentru ca lumea sa strige cenzura!. continuă pe Adevărul

Ambasada SUA: Bursa din Romania este printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB / investitorii vor ezita sa vina in Romania daca nu exista egalitate de tratament sau daca principiile statului de drept nu sunt aplicate consecvent

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, in timp ce Guvernul este mai preocupat de veniturile bugetare decat de investitii, afirma insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher. Oficialul american a reiterat preocuparile pentru respectarea statului de drept si a amintit vizita de acum doua saptamani a emisarului Victoria Nuland, spunind ca investitorii vor ezita sa vina in Romania, iar cei care se afla deja aici nu isi vor extinde investitiile daca nu exista egalitate de tratament sau daca principiile statului de drept nu sunt aplicate consecvent. Butcher a criticat si Executivul pentru lipsa de transparenta, spunand ca firmele care isi desfasoara activitatea in Romania au aflat ca aici nimic nu e sigur nici in ce priveste fiscalitatea.

10 judete din Romania, sub COD PORTOCALIU de ninsori si viscol. Anuntul facut acum de meteorologi

Desi s-a lasat cam mult asteptata, iarna loveste cu putere in acest weekend. Meteorologii au anuntat ca mai multe judete din Romania vor fi sub atentionare cod portocaliu de ninsori si viscol. Bucurestiul.

Top 10 recorduri pe piata de arta din Romania in 2013

Cele mai mari zece tranzactii de pe piata de arta din Romania au avut anul trecut o valoarea totala de 1,23 milioane de euro, mai mult cu 8% fata de 2012. Wall-Street. ro va prezinta care sunt cele picturile pentru care romanii au platit cel mai mult.

VIDEO Vier Pfoten a sterilizat circa 4000 de animale fara stapan din Romania, in 2013

Circa 4000 de animale fara stapan din Romania au fost sterilizate de medicii veterinari VIER PFOTEN pe parcursul anului 2013, potrivit datelor furnizate de funatie. ONG-ul desfasoara actiuni similare in Bulgaria, Lituania, India si Sudan, in total, in cele cinci tari fiind sterilizate anul trecut peste 8000 de animale fara stapan. Alte 894 de patrupede aflate in situatii dificile au beneficiat de interventii chirurgicale si tratamente gratuite.

Procedurile de achizitii publice din Romania sunt vulnerabile, in permanenta, la coruptie

Procedurile de achizitii publice din Romania sunt vulnerabile, in permanenta, la coruptie, astfel ca ar trebui instituit un sistem ex-ante de verificare a conflictului de interese, se arata in raportul MCV.

Ambasada SUA: Bursa din Romania printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est, din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, in timp ce Guvernul este mai preocupat de veniturile bugetare decat de investitii, afirma.

Ambasada SUA: Bursa din Romania, printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, a afirmat Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al SUA in.

Ambasada SUA: Bursa din Romania este printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, in timp ce Guvernul este mai preocupat de veniturile bugetare decat de investitii, afirma insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher, citat de Mediafax.

Business report: Plata TVA la incasare sau cum o masura dorita de firme s-a intors impotriva lor; O companie aeriana din Romania e in top cinci mondial al operatorilor low-cost cu cele mai vechi avioane; Cum scapi de repartitoare

Bancile tin comisioanele la maxime istorice. Care dintre ele sunt cele mai scumpe. Doar doua banci din primele 17 din sistem au crescut comisioanele la carduri si conturi curente in ultima jumatate de an. Neimpozitarea gazelor exportate a adus pierderi Romaniei de circa 4,4 milioane euro. La 1 an de la intrarea in vigoare a Ordonantei Guvernului 7/2013 privind supraimpozitarea veniturilor suplimentare.

Zece autovehicule, din care doua TIR-uri, implicate intr-un accident pe A1

Zece autovehicule - opt autoturisme si doua TIR-uri - au fost implicate, sambata, intr-un accident rutier produs pe autostrada A1, doua persoane fiind ranite si preluate de echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanta si SMURD, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )