Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cseke Attila, despre data alegerilor: Presedintele trebuie sa consulte partidele parlamentare

Antena3 Antena3,
Cseke Attila, despre data alegerilor: Presedintele trebuie sa consulte partidele parlamentare

Alegeri parlamentare 2020. Se impune ca presedintele sa convoace consultari cu partidele parlamentare, sustine liderul UDMR Cseke Attila. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre data alegerilor parlamentare: Daca presedintele retrimite Legea in Parlament, 6 decembrie este la usa, deci nu mai este timp pentru o alta data. Daca o promulga, Parlamentul face lege pentru ziua alegerilor

Fostul presedinte CCR Augustin Zegrean a precizat pentru B1. RO ca este plauzibil in continuare scenariul organizarii alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie, dupa motivarea deciziei prin care s-a dat unda ve.

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre data alegerilor parlamentare, dupa decizia CCR: Daca presedintele retrimite Legea in Parlament, 6 decembrie este la usa, deci nu mai este timp pentru o alta data. Daca o promulga, Parlamentul stabileste prin lege ziua

EXCLUSIV Fostul presedinte CCR Augustin Zegrean a precizat pentru B1. RO ca este plauzibil in continuare scenariul organizarii alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie, dupa motivarea deciziei CCR prin care.

Orban, atac deschis la CCR: Nu se mai poate, trebuie schimbati politrucii Decizia privind data alegerilor e o ineptie. De ce? Ca da ordine Iordache catre Dorneanu?

Ludovic Orban a acuzat, joi, Curtea Constitutionala ca adopta multe decizii care sunt contrare intereselor fundamentale ale Romaniei, sustinand ca trebuie schimbati politrucii din CCR. Premierul a calificat drept abracadabranta si o incalcare flagranta a Constitutiei decizia CCR privind legea potrivit careia Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare.

Lucian Romascanu: Cand se decide data alegerilor n-ar trebui sa existe alte interese decat cele privind sanatatea publica. Toate fortele politice trebuie sa se aseze la masa si sa decida cum e mai bine (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu a explicat ca alegerea unei date pentru desfasurarea alegerilor generale trebuie sa se faca in concordanta cu situatia de fapt in ceea ce priveste pandemia. Demnitarul.

Data alegerilor: Mingea este la presedinte

Data alegerilor este un subiect aprig discutat de partidele din Romania in ultimele zile.

Motivare CCR: Parlamentul are deplina competenta de a stabili data alegerilor, printr-o lege ordinara sau organica

Parlamentul are deplina competenta de a stabili data alegerilor printr-o lege ordinara sau organica, dupa caz, in functie de decizia politica de a organiza alegeri in interiorul mandatului Camerelor sau in termenul de 3 luni consecutiv expirarii acestuia, se arata in motivarea deciziei prin care Curtea Constitutionala a respins contestatia presedintelui Klaus Iohannis pe aceasta tema.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor parlamentare: Esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere, iar oamenii trebuie sa aleaga in ce fel de societate vrem.

RAFILA, DESPRE AMANAREA ALEGERILOR PARLAMENTARE: Urmatoarele doua saptamani sunt decisive

Urmatoarele doua saptamani de evolutie a infectarilor cu noul coronavirus vor fi decisive in ceea ce priveste oportunitatea organizarii alegerilor parlamentare, a declarat, azi, prof. dr. Alexandru Rafila, conform Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )