Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSM Bucuresti, noua campioana a Romaniei la handbal feminin

Hotnews Hotnews,
 CSM Bucuresti, noua campioana a Romaniei la handbal feminin

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a cucerit in premiera titlul national, dupa ce a invins, marti, in deplasare, campioana din 2014, HCM Baia Mare, cu scorul de 20-17 11-6), in a doua partida din cele trei programate in finala Ligii Nationale. continuă pe Hotnews

CSM Bucuresti e noua campioana la handbal feminin! Comentatorii DigiSport, loviti de suporterii de la HCM

Handbalistele de la CSM Bucuresti au castigat in premiera titlul national, dupa ce s-au impus in primele doua meciuri ale finalei cu HCM Baia Mare.

CSM Bucuresti e noua campioana la hnadbal feminin! Comentatorii DigiSport, loviti de suporterii de la HCM

Handbalistele de la CSM Bucuresti au castigat in premiera titlul national, dupa ce s-au impus in primele doua meciuri ale finalei cu HCM Baia Mare.

CSM Bucuresti este noua campioana a Romaniei la handbal feminin

CSM Bucuresti a devenit noua campioana a Romaniei la handbal feminin, dupa ce a invins in deplasare campioana de anul trecut, HCM Baia Mare, cu 20-17 11-6), transmite Mediafax. CSM a castigat si primul meci.

CSM Bucuresti campioana Romaniei la handbal feminin

Echipa CSM Bucuresti a cucerit titlul de campioana in handbalul feminin oprind hegemonia din ultimii ani a celor de la HCM Baia Mare.

Liga 1: Programul ultimei etape - Joi se decide campioana Romaniei

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul ultimei etape din Liga 1 a XXXIV-a). Meciurile care vor decide titlul de campioana a Romaniei se vor disputa joi, de la ora 20:00 - CSMS Iasi vs Steaua si ASA Targu-Mures vs Otelul Galati.

CSU Asesoft Ploiesti este campioana Romaniei la baschet: Ploiestenii dedica titlul antrenorului Vladimir Arnautovic

CSU Asesoft Ploiesti a cucerit al 11-lea sau titlu de campioana nationala la baschet masculin, duminica, dupa ce a invins-o pe BC Mures, la Tg. Mures, cu scorul de 86-76 18-21, 19-14, 25-22, 24-19), in al.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )