Libnet.ro
UNICEF

01:05

CTP, declaratii uluitoare despre alegerile prezidentiale din 1996: Jurnalistul a dezvaluit cum a manipulat pozitiv alegatorii (VIDEO)

B1 B1,
CTP, declaratii uluitoare despre alegerile prezidentiale din 1996: Jurnalistul a dezvaluit cum a manipulat pozitiv alegatorii (VIDEO)

In contextul scandalului din spatiul public legat de alegerile prezidentiale din 2009, revine an actualitate o declaratie uluitoare facuta in anul 2000 de jurnalistul Cristian Tudor. continuă pe B1

Robert Turcescu, despre candidatul-surpriza al PSD la alegerile prezidentiale din 2019

Deputatul PMP Robert Turcescu crede ca scopul Comisiei Parlamentare de Ancheta este acela de a-l resuscita pe Mircea Geoana, care ar putea sa fie candidatul-surpriza la alegerile prezidentiale din.

De ce amana fostul sef SRI audierea privind alegerile prezidentiale din 2009?

Fostul director al SRI, George Maior, a anuntat comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca poate veni la audieri in data de 12 iunie, au declarat, pentru News. ro, surse din cadrul comisiei.

VIDEO LIVE. Geoana, Octavian Opris, Marian Muhulet si Viorel Hrebenciuc vor fi audiati, marti, in Comisia parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009

Mircea Geoana, presedintele din 2009 al Autoritatii Electorale Permanente, Octavian Opris, si vicepresedintele AEP de la acea data, Marian Muhulet si Vlad Hrebenciuc urmeaza sa fie audiati, marti, in comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009.

Geoana, Octavian Opris, Marian Muhulet si Viorel Hrebenciuc vor fi audiati, marti, in Comisia parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009

Mircea Geoana, presedintele din 2009 al Autoritatii Electorale Permanente, Octavian Opris, si vicepresedintele AEP de la acea data, Marian Muhulet si Vlad Hrebenciuc urmeaza sa fie audiati, marti, in comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009.

Dan Andronic, audiat in cadrul Comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009: Am fost amenintat de un lider PSD cu puscaria

Jurnalistul Dan Andronic a declarat, in cadrul audierilor din cadrul Comisiei de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, ca a fost amenintat de un lider PSD cu puscaria daca va castiga prezidentialele Traian Basescu.

Traian Basescu, despre adevaratul motiv pentru care Mircea Geoana a pierdut alegerile prezidentiale din 2009

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Mircea Geoana a pierdut alegerile prezidentiale din 2009 nu doar de prost, ci si pentru ca a avut un staff indoielnic,.

La ordinea zilei. Mircea Geoana, despre alegerile din 2009: S-a dorit perpetuarea unui sistem de forta

Dana Grecu a vorbit, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, despre audierile, de la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. in fata membrilor comisiei au fost.

Comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009 si-a inceput activitatea

ACTUALIZARE 11:10 Dan Andronic, despre dezvaluirile privind prezidentialele din 2009: Nu vreau sa fie un serial memorialistic, ci un efort de vidanjare Jurnalistul Dan Andronic a declarat astazi, inainte de audierea din comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, ca le va da mai multe amanunte parlamentarilor fata de cele sustinute in spatiul public si a precizat ca nu vrea ca demersul sau sa fie un serial memorialistic, ci un efort de vidanjare.

Flynn va refuza citatia Senatului american in cazul ingerentei Rusiei in alegerile prezidentiale

Fostul consilier pe securitate nationala al Casei Albe, Michael Flynn, va refuza sa se conformeze citatiei Comitetului de Informatii al Senatului care investigheaza posibilele ingerente ale Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016, relateaza Reuters.

VIDEO. Audierile in cazul alegerilor prezidentiale din 2009 continua si marti. Jurnalistul Dan Andronic: Voi cere ca audierea sa fie inregistrata, pentru ca la un moment dat as dori sa o fac publica. La sediul Parlamentului a ajuns Marian Muhulet, vicepre

Comisia parlamentara care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009 incepe, luni audierile, de la ora 10. Astfel, primul care ar putea da explicatii este jurnalistul Dan Andronic, care a sustinut ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si fostul prim-adjunct al sefului SRI, Florian Coldea , l-ar fi ajutat pe Traian Basescu sa castige alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )