Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu, despre adevaratul motiv pentru care Mircea Geoana a pierdut alegerile prezidentiale din 2009

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, despre adevaratul motiv pentru care Mircea Geoana a pierdut alegerile prezidentiale din 2009

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Mircea Geoana a pierdut alegerile prezidentiale din 2009 nu doar de prost, ci si pentru ca a avut un staff indoielnic,. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre dosarul privind finantarea campaniei din 2009: Oare cand erau adunati la Gabriel Oprea in noaptea alegerilor stiau ca sunt prea multe panouri care nu justifica resursele partidelor sau nu? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician despre dosarul in care a fost trimisa in judecata.

Traian Basescu, despre motivul pierderii alegerilor prezidentiale de catre Geoana: A pierdut alegerile nu doar de prost. in strainatate s-a putut vota mai mult decat credea Hrebenciuc

Seful PMP, Traian Basescu, a declarat ca, in 2009, in turul doi al alegerilor prezidentiale, la Ambasada de la Paris, au votat 3. 785 de persoane in 14 ore, ceea ce inseamna 270 de voturi pe ora.

Traian Basescu, despre motivul pierderii alegerilor prezidentiale de catre Geoana: in strainatate s-a putut vota mai mult decat credea Hrebenciuc

Seful PMP, Traian Basescu, a declarat ca, in 2009, in turul doi al alegerilor prezidentiale, la Ambasada de la Paris, au votat 3. 785 de persoane in 14 ore, ceea ce inseamna 270 de voturi pe ora.

Traian Basescu, despre trimiterea in judecata a fiicei sale si a Elenei Udrea: Asta e! Au fost puse sub invinuire demult

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, nu a dorit sa comenteze faptul ca fiica sa, Ioana Basescu, si Elena Udrea au fost trimise in judecata in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009, adaugand ca ele au fost puse sub invinuire demult.

Traian Basescu, dezvaluiri despre noaptea alegerilor din 2009: Liviu Dragnea stia exit-poll-urile reale, stia ca a pierdut Geoana. Aici vezi cat de tare si-au batut joc de el (VIDEO)

Liviu Dragnea stia in noaptea alegerilor din 2009, ca Mircea Geoana a pierdut alegerile. Afirmatia a fost facuta luni de fostul presedinte Traian Basescu intr-o interventie telefonica in.

Adevarul despre noaptea alegerilor din 2009, spus chiar de Traian Basescu: Ce declara acesta atunci despre castigarea scrutinului(VIDEO)

Tudor Barbu a prezentat in editia de luni a emisiunii Se intampla acum, de pe B1 TV, fragmente dintr-un interviu pe care fostul presedinte Traian Basescu i l-a acordat chiar in.

Octavian Opris, fost presedinte AEP: Ana Maria-Patru (fosta sefa AEP) avea in birou un portret cu Traian Basescu

Ana Maria Patru, care in 2009 era vicepresedinte al Autoritatii Electorale Permanente si ulterior a devenit presedinte, avea in biroul sau un portret cu Traian Basescu, a sustinut marti Octavian Opris, fost presedinte al autoritatii in acel an, in cadrul comisiei parlamentare de ancheta pentru alegerile din 2009.

Traian Basescu: Viorel Hrebenciuc a spus adevarul pe jumatate in audierea din comisia de ancheta privind alegerile din 2009 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu il acuza pe Viorel Hrebenciuc ca a spus adevarul pe jumatate atunci cand a fost audiat in comisia parlamentara de ancheta privind alegerile.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce procurorii le-au trimis in judecata pe fiica sa, Ioana, si pe Elena Udrea

Traian Basescu nu a dorit sa comenteze miercuri faptul ca fiica sa, Ioana Basescu, si Elena Udrea au fost trimise in judecata in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009, spunand ca.

Ana Maria Patru, vicepresedinta Autoritatii Electorale Permanente, tinea in birou, in perioada alegerilor din 2009, un tablou cu Traian Basescu

Ana Maria Patru, fost vicepresedinte al Autoritatii Electorale Permanente in anul 2009, avea in biroul sau un portret cu Traian Basescu, a declarat marti Octavian Opris, fost presedinte al AEP in acel an.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )