Libnet.ro
UNICEF

10:45

CTP, despre motiunea de cenzura si un eventual PSD dupa PSD: O data in viata sunt de acord cu Dragnea

Adevărul Adevărul,
CTP, despre motiunea de cenzura si un eventual PSD dupa PSD: O data in viata sunt de acord cu Dragnea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat miercuri la Digi 24 ca este pentru prima data de acord cu Liviu Dragnea care cere din inchisoare dizolvarea PSD. in opinia sa, asta este miza motiunii, si nu alte scopuri ale bufetariei interne a Parlamentului, intre care scoaterea din joc a premierului candidat la prezidentiale. continuă pe Adevărul

PSD Timis, despre motiunea de cenzura: Partidele care au depus-o formeaza un nou si dezastruos CDR

Presedintele PSD Timis, Calin Dobra, a declarat, joi, ca partidele care au depus motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila apartine au format o noua alianta politice un nou sau un dezastruos.

Marcel Ciolacu, anunt despre motiunea de cenzura: PSD nu are 233 de voturi, dar nici partidele opozitiei nu fac 233

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a declarat joi ca, matematic, PSD nu are 233 de voturi in plenul reunit al Parlamentului, dar nici cele cinci partide de Opozitie care au initiat.

Mihai Fifor, despre motiunea de cenzura: Va fi votata sambata. Ce mesaj a transmis Opozitiei

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat ca motiunea de cenzura ar urma sa fie votata, sambata, intr-un plen reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. Nu cred ca aceasta motiune va reusi.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: in afara de cele 237 de semnaturi, mai contam pe cel putin sapte voturi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat miercuri ca in urma negocierilor, liberalii conteaza pe un numar suplimentar de sapte voturi fata de cei 237 de semnatari ai motiunii de cenzura. in.

Digi24: CTP, despre sutele de mii de euro ale lui Plumb: Cei mai multi dintre votantii PSD nici nu pot sa conceapa o asemenea suma

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre vizita premierului Viorica Dancila in SUA, despre care spune ca este una privata, nicidecum una de lucru dupa cum declara Dancila.

Olguta Vasilescu, despre motiunea de cenzura si Opozitie: Astazi m-am convins. Nu vor sa dea jos Guvernul, au stralucit prin absenta

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat ca Opozitia de fapt nu vrea sa dea jos Guvernului, subliniind ca cei directi interesati au stralucit prin absenta. Astazi m-am.

PSD, dupa concedierile masive anuntate de Anastasiu: Este o noua amenintare din partea opozitiei

PSD a avut o prima reactie dupa concedieri uriase in randul bugetarilor, anuntate de Dragos Anastasiu. Acesta a afirmat ca 400. 000 de bugetari vor fi dati afara din 2020, cand la putere va veni un guvern.

Telefoane interzise in Romania: ce propune un senator PSD dupa cazul Caracal

Cazul Caracal a dat nastere unor initiative populiste, cum este si ultima propusa de un senator PSD. Daca in cazul cartelelor prepay vandute doar cu buletinul situatia e incerta, absurdul a.

Un lider judetean a demisionat din PSD dupa 26 de ani in acest partid

Remus Lapusan si-a anuntat, marti, demisia atat din PSD, cat si din Consiliul Judetean Cluj, nemultumit de actuala conducere a organizatiei judetene. in urma cu douazeci si sase de ani am intrat.

Prima reactie a PSD dupa respingerea definitiva a RovaneiPlumb de catre comisia JURI: O CONSPIRATIE!

Vicepresedinte PSDGabriel Zetea acuza o conspiratie cu privire la respingerea definitiva a RovaneiPlumbde catre Comisia JURI. Zetea nu considera decizia JURI a fi un dezastru pentru PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )