Libnet.ro
UNICEF

07:45

CTP, despre sporul de radiatii: Un profesor care ar fi utilizat calculatorul in mod firesc in pregatirea lui, nu ca sa tina ore online, ce spor sa ceara?

Adevărul Adevărul,
CTP, despre sporul de radiatii: Un profesor care ar fi utilizat calculatorul in mod firesc in pregatirea lui, nu ca sa tina ore online, ce spor sa ceara?

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 cererea unui sindicat al cadrelor didactice de a primi spor de radiatii in contextul scolii online. Gazetarul a criticat pretentiile profesorilor, spunand ca sunt bazate pe o idee gresita din anii 1990 despre radiatiile aduse de calculatoare. Mai mult, acesta s-a aratat revoltat de cererea ca orele sa nu fie inregistrate. Cum iti permiti sa ceri asa ceva?, a intrebat gazetarul. continuă pe Adevărul

Ce s-a aflat acum despre cei doi soti care au creat vaccinul anti-Covid 19. Descoperire uimitoare

Cei doi oameni de stiinta si-au dedicat viata oncologiei si bolilor infectioase. Ugur Sahin si Ozlem Tureci au petrecut ani de zile la rand incercand sa descopere tratamente de imunoterapie pentru bolnavii de cancer. Ce s-a aflat despre cei doi soti care au creat vaccinul anti-COVID 19 Numai in contextul pandemiei, cercetarile inovatoare ale celor .

Ultimul interviu dat de Vladimir Gaitan. Ce a spus despre boala crunta prin care trecea si ce le-a transmis copiilor

In aceasta seara teatrul si cinematografia romaneasca este mai saraca. Actorul Vladimir Gaitan s-a stins din viata, dupa o lupta crancena cu o boala care l-a macinat de cativa ani. Ultimii ani din viata si i-a dus cu greu, incercand sa treaca peste boala crunta de care suferea. Vladimir Gaitan si ultimul interviu De-a lungul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )