Libnet.ro
UNICEF

05:45

Culisele rebeliunii de la Opera Nationala. Implicatiile politice ale scandalului. Vicepremierul Vasile Dincu va lua taurul de coarne dupa ce se intoarce de la Iasi

Adevărul Adevărul,
Culisele rebeliunii de la Opera Nationala. Implicatiile politice ale scandalului. Vicepremierul Vasile Dincu va lua taurul de coarne dupa ce se intoarce de la Iasi

Incep sa apara dedesubturile nu prea placute ale protestului angajatilor care-a dus pana acum la anularea a trei spectacole pe scena Operei bucurestene. Rezolvarea situatiei de la Opera Nationala Bucuresti a fost sistata pana marti, cand cei responsabili, vicepremierul Vasile Dincu si ministrul Vlad Alexandrescu, se vor intoarce de la festivitatile de la Iasi. continuă pe Adevărul

Culisele rebeliunii de la Opera Nationala. Implicatiile politice ale scandalului. Vicepremierul Vasile Dincu va lua taurul de coarne dupa ce se va intoarce de la Iasi

Incep sa apara dedesubturile nu prea placute ale protestului angajatilor care-a dus pana acum la anularea a trei spectacole pe scena Operei bucurestene. Rezolvarea situatiei de la Opera Nationala Bucuresti a fost sistata pana marti, cand cei responsabili, vicepremierul Vasile Dincu si ministrul Vlad Alexandrescu, se vor intoarce de la festivitatile de la Iasi.

Opera Nationala Bucuresti cere scuze publicului dupa anularea spectacolului de balet de sambata: Va informam asupra impredictibilitatii ce afecteaza programul, din motive independente de Opera ca institutie

Opera Nationala Bucuresti isi manifesta parerea de rau si profundul regret fata de imposibilitatea pe care o are in a-si desfasura activitatea si ii informeaza publicul asupra impredictibilitatii ce afecteaza programul de spectacole si evenimente, din motive independente de Opera Nationala Bucuresti ca institutie. Mesajul a fost postat pe site-ul Operei dupa ce Orchestra Operei Nationale din Bucuresti a refuzat sa cante la spectacolul de balet DSCH. The Dream, programat sambata seara la ora 19:00, iar dirijorul Tiberiu Soare le-a explicat spectatorilor la microfon ca aceasta este o forma de protest fata de actuala situatie de la Opera, dupa cum au declara pentru HotNews. ro balerina Marina Minoiu si un spectator prezent la fata locului.

Reactii interne si externe dupa situatia creata la Opera Nationala Bucuresti: disgusting. Vicepremierul Vasile Dincu va lua taurul de coarne marti

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat ca se va intalni cu protestatarii de la Opera Nationala Bucuresti ONB) saptamana viitoare, dupa ce, sambata seara, un nou protest a avut loc la Opera, iar balerinii romani si straini aflati pe scena nu au putut sa sustina spectacolul ce era programat, intrucat colegii din orchestra si departamentul tehnic au boicotat reprezentatia.

Artistii au anulat din nou, joi-seara, spectacolul Falstaff, la Opera Nationala Bucuresti

Spectacolul Falstaff, programat joi-seara, de la ora 19. 00, s-a anulat la Opera Nationala Bucuresti ONB). Dupa ce, miercuri seara, acelasi spectacol nu a fost reprezentat, o parte dintre artistii de la ONB au continuat, joi, protestele si dupa intalnirea cu Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu.

O noua demisie cu scandal la Opera Nationala. Greva artistilor continua

La Opera Nationala din Bucuresti nu se joaca nici in aceasta seara Falstaff. Artistii refuza sa urce pe scena si cer in continuare schimbarea managerului George Calin, abia numit de Ministerul Culturii.

O noua demisie cu scandal la Opera Nationala. Greva artistilor continua

La Opera Nationala din Bucuresti nu se joaca nici in aceasta seara Falstaff. Artistii refuza sa urce pe scena si cer in continuare schimbarea managerului George Calin, abia numit de Ministerul Culturii.

Scandalul de la Opera Nationala continua: Peste 200 de angajati cer demisia ministrului Culturii, dupa anuntul despre interimatul lui Georghe Calin la conducerea institutiei (VIDEO)

Scandalul de la Opera Nationala pare sa nu se mai termine. Peste 200 de angajati au protestat in Sala Mare si au cerut demisia ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, dupa ce acesta a anuntat ca George.

EXCLUSIV Regizorul Andrei Serban, posibil nou director general interimar la Opera Nationala Bucuresti VIDEO

Noua posibila numire in functia de director general interimar al Operei Nationale Bucuresti este regizorul Andrei Serban, potrivit surselor Adevarul. Celebrul regizor Andrei Serban traieste la New York, dar vine frecvent in Romania pentru a monta spectacole de teatru si de opera si pentru a face ateliere de creatie cu tineri actori.

EXCLUSIV Regizorul Andrei Serban, posibil nou director general interimar la Opera Nationala Bucuresti

Noua posibila numire, in functia de director general interimar al Operei Nationale Bucuresti, este regizorul Andrei Serban, potrivit surselor Adevarul. Regizorul Andrei Serban traieste la New York, dar vine frecvent in Romania pentru a monta spectacole de teatru si de opera si pentru a face ateliere de creatie cu tineri actori.

Scandalul de la Opera Nationala Bucuresti continua. Nu se stie inca daca se va juca diseara

Angajatii Operei Romane solicita in continuare schimbarea managerului George Calin impus de Ministerul culturii. Vlad Alexandrescu a mers la Opera, astazi, si a discutat cu artistii dar nu s-a ajuns la nici o concluzie, transmite Radio Romania Actualitati. in consecinta, angajatii ameninta cu boicotarea spectacolului din vineri, dupa ce nici joi programul nu s-a respectat. Ei spun ca asteapta pana dupa amiaza o noua propunere de manager interimar, apoi vor decide daca vor urca pe scena la timp.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )