Libnet.ro
UNICEF

01:05

Culita Sterp si Carmen de la Salciua, din nou impreuna. Ce spune soacra cantaretei: Doar moartea sa-i mai desparta!

Playtech Playtech,
Culita Sterp si Carmen de la Salciua, din nou impreuna. Ce spune soacra cantaretei: Doar moartea sa-i mai desparta!

Culita Sterp si Carmen de la Salciua sunt din nou impreuna. in weekend, a avut loc nunta surorii mai mici a artistului, Ileana, iar jurnalistii au fost acolo, un bun prilej pentru a o prinde pe mama miresei, dar nu a o intreba despre ea, ci despre Culita. De spune soacra cantaretei? Culita Sterp si . continuă pe Playtech

Carmen de la Salciua si Culita Sterp, prima aparitie publica, dupa impacare. Ce rochie a purtat cantareata

Carmen de la Salciua si Culita Sterp formeaza iarasi un cuplu, iar astfel cei doi si-au facut o prima aparitie, in calitate de indragostiti proaspat impacati. Carmen de la Salciua si Culita Sterp, prima aparitie publica, dupa impacare Artistii si-au facut aparitia publica, chiar cu cateva zile in urma, iar astfel au surprins pe toata .

PETRECERE HORROR! Carmen de la Salciua, UMILITA iN ULTIMUL HAL la nunta surorii lui Culita Sterp! Cum s-au razbunat pe ea rudele acestuia intrece orice imaginatie: S-a simtit ca ultimul... (GALERIE FOTO)

Carmen de la Salciua a participat, weekendul trecut, la nunta surorii lui Culita Sterp, Ileana. VEZI AICI GALERIA FOTO Din pacate, lucrurile nu au fost tocmai roz la marele eveniment, iar frumoasa artista nu.

Oana Radu lupta cu anxietatea si cu kilogramele in plus. E decisa sa slabeasca din nou!

Dupa ce a slabit spectaculos, Oana Radu pare ca a ajuns din nou de unde a plecat. Se lupta cu anxietatea si kilogramele in plus, dar este decisa sa slabeasca din nou! .

Adio, Maestre! Lumea artistica, din nou iN DOLIU. Marele ACTOR ne-a parasit pentru totdeauna (FOTO)

Lumea artistica e din nou in doliu. Actorul american John Witherspoon, cunoscut pentru rolurile interpretate in filmele Vineri Friday, Petrecere acasa House Party si Bumerangul Boomerang, a murit marti, la.

Boris Johnson incearca, din nou, sa declanseze alegeri anticipate

La inceputul unei saptamani care i-ar fi placut sa fie a Brexitului, dar care va fi a celei de-a treia amanari, premierul britanic Boris Johnson incearca din nou, luni, sa declanseze alegeri anticipate, insa sansele par slabe, relateaza AFP.

Carmen Dan intervine in scandalul inregistrarilor din Colectiv: Se fabrica din nou teme care sa starneasca emotie publica Ca si momentul 10 August, acum vad ca e momentul Arafat

Fostul ministru de Interne Carmen Dan intervine in scandalul din spatiul public generat de publicarea imaginilor cu interventia autoritatilor la incendiul din clubul Colectiv si condamna atacurile la adresa lui Raed Arafat, spunand ca nu pot fi destabilizate institutii vitale doar de dragul unui vot. Ea sustine ca, pe fondul interesului electoral, se fabrica din nou teme care sa starneasca emotie publica, oferind doritorilor de senzational sange, prin sacrificarea unor oameni care au facut ceva pentru acest sistem: Ca si momentul 10 August, acum vad ca e momentul Arafat.

La 67 de ani, o bunica a devenit cea mai batrana mama din China Femeia spune ca sarcina a fost naturala

O bunica in varsta de 67 de ani a nascut o fetita in estul Chinei, afirmand ca este cea mai batrana femeie din China care a adus pe lume un copil in urma unei sarcini naturale, scrie AFP.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 OCTOMBRIE Bitcoin navigheaza din nou in jurul reperului de 10.000 de dolari

Bitcoin, cea mai populara moneda digitala din lume a marcat un salt consistent in intervalul 21 - 28 octombrie, perioada in care criptovaluta a trecut, dupa mai bine de o luna, pragul de 10. 000 de dolari, dupa ce presedintele Chinei Xi Jinping a sustinut un discurs in care si-a exprimat sustinerea fata de blockchain, tehnologia pe care se bazeaza criptomeneda.

Caru`cu vedete: Oana Radu a ajuns din nou la 104 kilograme; Cum a reactionat Jane Fonda dupa ce a fost arestata: gesturile si declaratiile facute de actrita

Imagini din tinerete cu Andra Maruta. Incredibil cum arata vedeta. Ce nu stiai despre Monica Davidescu si Alexandra Dobre. Alearga pe tocuri pentru copiii orfani si bolnavi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )