Libnet.ro
UNICEF

05:45

Culita Sterp si iubita, cearta mare in vazul tuturor romanilor! Daniela l-a pus la punct din cateva cuvinte

Playtech Playtech,
Culita Sterp si iubita, cearta mare in vazul tuturor romanilor! Daniela l-a pus la punct din cateva cuvinte

Dupa divortul cu mare scandal de Carmen de la Salciua, Culita Sterp ajunge iar in atentia presei de scandal. Cantaretul si iubita sa, cearta mare in vazul tuturor romanilor. Ce s-a intamplat intre cei doi indragostiti?! Culita Sterp si iubita s-au certat de fata cu toata lumea De curand, Culita Sterp a recunoscut relatia pe . continuă pe Playtech

Culita Sterp, premiera in Romania. Ce a facut artistul, in urma cu putin timp

Cantaretul de manele Culita Sterp i-a transmis un mesaj emotionant fratelui sau, Iancu, pe retelele sociale. Fanii au fost placut surprinsi de cuvintele artistului. Pare-se ca cei doi frati pregatesc o surpriza muzicala, ceva unic in Romania. Culita si Iancu Sterp au filmat un videoclip impreuna Fratii Sterp sunt tot mai apropiati pe zi ce .

Noua Dacia Logan 3 la plimbare in vazul tuturor. Primele imagini de pe strada cu masina de la Mioveni

Noua Dacia Logan a fost scoasa la plimbare pe strada. Premiera viitorului model de la Mioveni ar putea avea loc inainte de sfarsitul acestui an, potrivit mai multor zvonuri si speculatii. Noua Dacia Logan 3 a fost scoasa la plimbare in vazul tuturor. Primele imagini cu noul model de la Mioveni Actualul model Dacia Logan .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )