Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum actioneaza Procurorul General in cazul fetitei abuzate de autoritati

Antena3 Antena3,
Cum actioneaza Procurorul General in cazul fetitei abuzate de autoritati

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un fragment din cererea de revizuire a adoptiei Sorinei adresata de procurorul general catre Curtea de Apel Craiova. Coinduita procesuala a persoanelor. continuă pe Antena3

Procurorul general,despre cazul fetitei din Mehedinti: Minora sa nu paraseasca tara fara garantii ca aceasta se va face in conditii de siguranta fizica si psihica

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, a declarat, luni dimineata, ca nu tolereaza abuzuri si nu va acoperi greseli, fiind deschis un dosar penal in rem in cadrul caruia vor fi verificate toate aspectele legate de preluarea de la asistentul maternal din Baia de Arama, judetul Mehedinti, a fetitei de 8 ani.

Cazul fetitei din Baia de Arama. Procurorul general interimar: Voi cere consiliere psihologica

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, anunta ca politisti judiciari si procurori ai Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie se afla la Craiova, unde fac verificari intr-un dosar penal.

Procurorul General contesta adoptia fetitei din Baia de Arama. Copila nu mai are dreptul sa paraseasca tara

Bogdan Licu, procurorul general cere revizuirea sentintei de adoptie in cazul Sorinei, potrivit unui comunicat de presa. Parchetul General cere Curtii de Apel Craiova revizuirea deciziei definitive de adoptie.

UPDATE Cazul Sorina. Procurorul general: Copilul nu va parasi tara pana cand nu ma asigur ca ii va fi respectata integritatea fizica, cat si cea psihica La Sectia speciala a fost deschis dosar penal

Procurorul general Bogdan Licu a declara, luni dimineata, ca Sorina, fetita de 8 ani luata cu mascatii din familia unor asistenti maternali din Baia de Arama nu va parasi tara pana cand nu se va asigura ca ii va fi respectata integritatea fizica, cat si, mai ales, cea psihica. Procurorul general a anuntat, de asemenea, ca la Sectia de anchetare a magistratilor a fost deschis un dosar penal privind modul in care a actionat procuroarea care a intervenit pentru a o lua pe fetita din casa asistentilor maternali, Bogdan Licu spunand ca la aceasta ora la Parchetul Curtii de Apel Craiova, unde lucreaza procuroarea, a ajuns o echipa de ancheta. Cazul Sorina. Procurorul general: Vreau sa cer instantei sa-i oblige pe parinti la consilierea psihologica a copilului pentru o anumita perioada.

UPDATE Cazul Sorina. Judecatoria Drobeta Turnu Severin trebuie sa decida daca impune interdictie de parasire a tarii in cazul fetitei Tribunalul Mehedinti si-a declinat competenta

Judecatoria Drobeta Turnu Severin este cea care trebuie sa decida daca Sorina, fetita de 8 ani luata cu mascatii de la fostii asistenti maternali care au crescut-o, dupa ce a fost adoptata de un cuplu de romani din SUA, va avea interdictie de parasire a tarii. Aceasta, dupa ce Tribunalul Mehedinti, solicitat de procurorul general in acest caz, si-a declinat competenta catre Judecatorie, invocand lipsa competentei materiale.

Ana Birchall denunta abuzul in cazul fetitei din Baia de Arama: ,,Nu voi tolera niciodata

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a afirmat luni ca va discuta cu procurorul general interimar, Bog.

Procurorul general contesta decizia de adoptare a fetitei de la Baia de Arama

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, contesta in instanta decizia judecatorilor prin care fetita din Baia de Arama a fost data spre adoptie unei familii din SUA si a solicitat interzicerea parasirii teritoriului Romaniei de catre minora.

OLGUTA VASILESCU, DESPRE CAZUL FETITEI DIN MEHEDINTI: Modul in care a procedat procurorul - devastator

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, astazi, ca modul in care a procedat procurorul in cazul copilului de la Baia de Arama a fost devastator pentru toata lumea.

Basescu, despre cazul fetitei din Mehedinti adoptata de o familie din SUA: Cred ca doamna procuror ar trebui sa demsioneze

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, referindu-se la cazul fetitei din Mehedinti adoptata de o familie din SUA ca procurorul - care a preluat in mod brutal copilul - ar trebui sa demsioneze, pentru ca nu-i negociabil ce a facut.

Olguta Vasilescu, despre cazul fetitei adoptate de la Baia de Arama: Sa vad un procuror al Romaniei care taraste pe jos un copil cred ca a fost devastator pentru toata lumea

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, luni, ca modul in care a procedat procurorul in cazul copilului de la Baia de Arama a fost devastator pentru toata lumea. Eu inteleg ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )