Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cum a ajuns statul roman sa plateasca taxa pe prostie din cauza unor functionari. Explicatiile ministrului Transporturilor, Lucian Bode (VIDEO)

B1 B1,
Cum a ajuns statul roman sa plateasca taxa pe prostie din cauza unor functionari. Explicatiile ministrului Transporturilor, Lucian Bode (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a sustinut marti seara, pentru B1 TV, ca unele proiecte de infrastructura au batut pasul pe loc din cauza unor neintelegeri intre beneficiari si antreprenori, dar si. continuă pe B1

VIDEO Suveran, retinut la intrarea in tara dupa ce a refuzat sa prezinte documente de identitate: Exista vreun contract intre mine si statul roman?

Un roman care se intorcea din Danemarca impreuna cu sotia si cei trei copii a fost retinut la Nadlac de polisistii de frontiera maghiari dupa ce ar fi refuzat sa prezinte documente de calatorie, sustinand ca este din Tracia.

Traci la frontiera Nadlac. O familie s-a prezentat la granita cu acte nerecunoscute de statul roman. Unul dintre ei ameninta cu plangerea penala pentru ca i-a fost ingradita libertatea de gandire (VIDEO)

Cinci persoane, membri ai aceleiasi familii, s-au prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II cu documente de identitate neoficiale, din care reiesea ca sunt traci. Acestea se deplasau cu o masina.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )