Libnet.ro
UNICEF

12:16

VIDEO Suveran, retinut la intrarea in tara dupa ce a refuzat sa prezinte documente de identitate: Exista vreun contract intre mine si statul roman?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Suveran, retinut la intrarea in tara dupa ce a refuzat sa prezinte documente de identitate: Exista vreun contract intre mine si statul roman?

Un roman care se intorcea din Danemarca impreuna cu sotia si cei trei copii a fost retinut la Nadlac de polisistii de frontiera maghiari dupa ce ar fi refuzat sa prezinte documente de calatorie, sustinand ca este din Tracia. continuă pe Adevărul

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa condamnare, a fost retinut la Chisinau, dupa retragerea cetateniei

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa ce a fost condamnat pentru coruptie si caruia presedintele Republicii Moldova i-a retras ieri cetatenia, a fost retinut la Chisinau, relateaza Jurnal. md.

Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca fostului deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa condamnare

Presedintele Republicii Moldova i-a retras cetatenia lui Cristian Rizea, fost deputat PSD, fugit din tara dupa ce a fost condamnat pentru coruptie. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial al R. Moldova. Spovedania lui Cristian Rizea. Condamnat penal, fostul pesedist de varf acuza grupul de la Monaco care fura Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )