Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cum alegi cea mai buna nisa pentru magazinul tau?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum alegi cea mai buna nisa pentru magazinul tau?

Vremurile in care era suficient sa deschizi un magazin online si automat sa incepi sa vinzi sunt de mult timp apuse. De asemenea, a incerca sa te bati cu giganti internationali sau locali lansand un magazin generalist, precum eMag, este. continuă pe Wall-Street Ro

Sunny Beach, cea mai vibranta statiune bulgareasca

Sunny Beach, situata pe coasta Marii Negre, este cea mai populara statiune de vacanta din Bulgaria, care se bucura de un flux de turisti care creste in mod substantial in fiecare an, pe buna dreptata, oferind privelisti spectaculoase si numeroase atractii interesante.

Cea mai gustoasa tarta cu branza si rosii

Pentru cea mai gustoasa tarta cu branza si rosii ai nevoie de ingrediente proaspete. Cumpara dintr-un loc cunoscut branza de ooi sau de capra penteru aceasta tarta, si foloseste una mai sarata.

Betty Grable, cea mai faimoasa pin-up girl a anilor 40

A fost cea mai populara pin-up girl din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial! Dar cum a ajuns vedeta declarata candva americanca cel mai bine platita sa munceasca, grav bolnava fiind, pentru a-si plati spitalizarea inainte de moarte?.

Cea mai mare aeronava hibrid din lume! Are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste 3000 de metri (VIDEO)

A fost scoasa la rampa cea mai mare aeronava hibrid din lume! Airlander 10 este o combinatie intre un avion si un dirijabil, are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste.

Romania la Rio: 8 medaliati, peste 60 de debutanti. Ponor si Moldoveanu, singurii care au urcat pe cea mai inalta treapta

Romania este reprezentata la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro de 96 de sportivi, printre care se afla doi campioni olimpici - portdrapelul Catalina Ponor si Alin Moldoveanu, alti sase medaliati si peste 60 de debutanti. Cea mai in varsta componenta a delegatiei este atleta Claudia Stef - 38 de ani, iar mezina este inotatoarea Ana Iulia Dascal - 14 ani.

Cea mai mare banca americana, obligata sa despagubeasca fosti detinuti

Cea mai mare banca din Statele Unite ale Americii dupa active, JPMorgan Chase, se vede pusa in postura de a despagubi fosti detinuti, dupa ce, in 2008, a castigat un program guvernamental prin.

in cautarea gloriei pierdute!Romania are la Rio cea mai numeroasa delegatie la canotaj din istoria participarilor

Intrecerile de canotaj au avut loc la toate editiile Jocurilor Olimpice, cu exceptia celei de la Atena, din 1896, cand concursurile a fost anulate din cauza unei furtuni puternice. Romania a participat pentru prima data la intrecerile olimpice de canotaj in 1952, la Helsinki.

8 motive sa-ti petreci concediul in Elvetia. Cum poti vedea Alpii relaxat, de pe cea mai inalta cale ferata din Europa

Cand spui Elvetia te gandesti la lux, la perfectiune si calitate. Nu doar produsele realizate in Elvetia sunt insa cautate, ci si destinatia in sine. Va prezentam 8 motive pentru care Elvetia chiar merita vizitata.

Noua soseaua spre Sarmizegetusa Regia a fost devastata de viituri. A fost cea mai mare furtuna din Muntii Orastiei

O furtuna violenta in Muntii Orastiei a dus la distrugerea in mai multe zone, a noii sosele spre Sarmizegetusa Regia. Cel mai grav afectat tronson este cel al ultimilor kilometri, de pe Valea Alba, unde in trei zone drumul a fost rupt de viituri.

Imaginile dezastrului de pe drumul spre Sarmizegetusa Regia. Noua sosea a fost devastata de viituri, dupa cea mai mare furtuna din Muntii Orastiei

O furtuna violenta in Muntii Orastiei a dus la distrugerea in mai multe zone, a noii sosele spre Sarmizegetusa Regia. Cel mai grav afectat tronson este cel al ultimilor kilometri, de pe Valea Alba, unde in trei zone drumul a fost rupt de viituri.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )