Libnet.ro
UNICEF

17:30

Betty Grable, cea mai faimoasa pin-up girl a anilor 40

Adevărul Adevărul,
Betty Grable, cea mai faimoasa pin-up girl a anilor 40

A fost cea mai populara pin-up girl din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial! Dar cum a ajuns vedeta declarata candva americanca cel mai bine platita sa munceasca, grav bolnava fiind, pentru a-si plati spitalizarea inainte de moarte?. continuă pe Adevărul

Cea mai mare banca americana, obligata sa despagubeasca fosti detinuti

Cea mai mare banca din Statele Unite ale Americii dupa active, JPMorgan Chase, se vede pusa in postura de a despagubi fosti detinuti, dupa ce, in 2008, a castigat un program guvernamental prin.

Eurostat: Romania a inregistrat in iunie cea mai mare crestere a afacerilor in comertul cu amanuntul din UE

Comertul cu amanuntul este sectorul la care tara noastra conduce in ultimele 6 luni, dupa ce si in luna iunie, Romania a inregistrat cea mai mare crestere in acest sector, cu un avans ajustat la numarul de zile lucratoare de 16,2% fata de aceeasi.

Recolta de grau din Franta, cea mai slaba din ultimii 28 de ani

Fermierii din Franta se confrunta cu cea mai slaba productie de grau din ultimii 28 de ani, dupa ce Hexagonul a avut parte de ploi abundente si o primavara mohorata, potrivit zf. ro. Asadar,.

Lizzie, fa lumii un bine, ia un pistol si impusca-te!. Mesajul emotionant al celei despre care se spune ca e cea mai urata femeie din lume

Lizzie Velasquez, despre care se spune ca ar fi cea mai urata femeie din lume, este o tanara din State devenita speaker motivational. in interventia sa de la conferintele TEDx, de acum trei ani, ea povesteste cat de greu i-a fost sa accepte ca este diferita de altii si cum a reusit sa treaca peste cuvintele grele pe care i le-a adresat lumea.

Microsoft a realizat cea mai mare emisiune de obligatiuni din istoria sa: 20 de mld. dolari pentru preluarea LinkedIn

Microsoft a efectuat o emisiune de obligatiuni de 19,75 miliarde de dolari, cea mai mare din istoria companiei, pentru finantarea achizitiei retelei de socializare LinkedIn, realteaza Bloomberg.

Simona Halep a fost nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Simona Halep, care a revenit pe locul trei in clasamentul mondial, a fost nominalizata de site-ul WTA la titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie, in circuitul profesionist feminin de tenis, informeaza Agerpres.

VIDEO: Simona Halep, in cursa pentru cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost nominalizata la titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie, de site-ul WTA.

VIDEO Simona Halep, candidata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost nominalizata de site-ul WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitului profesionist feminin, scrie Agerpres.

Alianta pentru Restaurarea Monarhiei: Regina Ana va ramane in panteonul monarhiei romanesti drept cea mai longeviva consoarta de monarh

Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei a transmis un mesaj oficial la moartea Reginei Ana. Monarhistii remarca loialitatea celei care a stat alaturi de Regele Mihai, fiind cea mai longeviva consoara de monarh din istoria nationala.

VIDEO Regina Ana, cea mai longeviva consoarta din istoria Romaniei: Voluntar in armata franceza si vanzatoare de panglici in New York

Anne Antoinette Francoise Charlotte Zita Marquerite, cea care va deveni Regina Ana a Romaniei, s-a nascut pe 18 septembrie 1923, la Paris, fiica printului Rene de Bourbon-Parma si printesei Margaret a Danemarcei, nepoata regelui Christian al IX-lea. Intr-un interviu pentru TVR, in 2008, Regina Ana spunea despre sine: Sunt o femeie normala, care a avut bucuria, fericirea de a se casatori cu un om extraordinar, regele Mihai de Romania. In tinerete a fost nevoita sa isi insoteasta familia exilata in Spania, Portugalia, apoi in Statele Unite, si a fost voluntar in armata franceza la varsta de 20 de ani in al doilea razboi mondial. A fost cea mai longeviva consoarta de voievod sau rege din toata istoria nationala. Vezi un profil al Majestatii Sale, care a decedat luni la varsta de 92 de ani, precum si imagini cu aceasta.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )