Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum comenteaza Tudorel Toader controversa privind angajarea fiului sau ca lector la Universitatea Alexandru Ioan Cuza

România Liberă România Liberă,
Cum comenteaza Tudorel Toader controversa privind angajarea fiului sau ca lector la Universitatea Alexandru Ioan Cuza

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut precizari, joi seara, in legatura cu informatiile aparute in spatiul public potrivit carora Senatul Universitatii Alexandru Ioan Cuza ar fi schimbat metodologia de angajare cu o luna inainte sa scoata la concurs un post de asistent universitar, in cadrul Facultatii de Drept, pentru ca fiul sau, Ionut Alexandru Toader. continuă pe România Liberă

Tudorel Toader sare in apararea fiului: Regulamentul nu a fost modificat sa elimine vreo conditie ci sa adauge (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a luat apararea fiului sau acuzat ca a fost favorizat pentru a castiga un post de asistent universitar la Facultatea de Drept din Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Ia.

Tudorel Toader, despre angajarea fiului sau pe postul de asistent universitar: Au fost indeplinite criteriile de concurs

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza, intr-o postare pe Facebook referitoare la articolele de presa despre angajarea fiului sau pe un post de asistent universitar la Facultatea de Drept a Universita.

Tudorel Toader: Inspectia Judiciara va finaliza controlul la DNA in aceasta saptamana

Pe 11 august, Inspectia Judiciara va finaliza controlul privind managementul Directiei Nationale Anticoruptie, conform unui grafic realizat de inspectorii judiciari, a declarat, luni, ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Tudorel Toader a anuntat cand va fi gata controlul la DNA

Pe 11 august, Inspectia Judiciara va finaliza controlul privind managementul Directiei Nationale Anticoruptie, conform unui grafic realizat de inspectorii judiciari, a declarat, luni, ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, lamuriri despre mesajul transmis pe Facebook

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a revenit luni cu clarificari despre mesajul privind comisia de ancheta transmis de dimineata pe pagina sa de Facebook si spune ca nu are un destinatar anume. Am.

Tudorel Toader nu este de acord cu Parchetul General in privinta dosarului alegerilor din 2009:Loialitatea constitutionala exclude orice afecteaza activitatea unei comisii parlamentare!

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, s-a pozitionat in favoarea comisiei parlamentare care a cerut Parchetului General dosarul privind alegerile din 2009 si impotriva Ministerului Public, care pana acum a refuzat acest lucru, cerand, saptamana trecuta, opinia CSM pe aceasta tema.

UPDATE Tudorel Toader: Loialitatea constitutionala este valabila pentru orice persoana invitata de comisia parlamentara de ancheta

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, s-a pozitionat in favoarea comisiei parlamentare care a cerut Parchetului General dosarul privind alegerile din 2009 si impotriva Ministerului Public, care pana acum a refuzat acest lucru, cerand, saptamana trecuta, opinia CSM pe aceasta tema. De asemenea, el a declarat - fara a mentiona numele lui Kovesi - ca loialitatea constitutionala este valabila pentru orice persoana invitata sau citata.

Tudorel Toader: Ar trebui sa deblocam cadrul legal pentru a putea fi valorificat potentialul artistic al unora dintre detinuti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, ca ar trebui deblocat cadrul legal astfel incat sa fie facuta posibila valorificarea abilitatilor artistice ale unora dintre detinuti, precizand ca intr-o vizita la penitenciarul Jilava a intalnit oameni cu simt artistic deosebit.

Tudorel Toader: Codul Penal nu are o proportie intotdeauna justa intre infractiuni si pedepse

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti dimineata, ca nu totdeauna Codul Penal are o proportie justa referitor la gravitatea faptelor raportat la limitele de pedeapsa, exemplificand prin faptul ca pedeapsa pentru sustragerea unui inscris e de pana la 7 ani, iar cea pentru omor din culpa este pana la 5 ani.

Sindicalistii din Penitenciare il critica pe Tudorel Toader: Gestionarea celor 27.000 de detinuti nu permite decizii la fara frecventa sau intre intalniri cu ambasadori si deplasari in strainatate

Sindicalistii din Administratia Penitenciarelor ii cer ministrului justitiei, Tudorel Toader, sa delege atributiile de coordonare a penitenciarelor catre un secretar de stat deoarece problemele sistemului nu permit decizii la fara frecventa sau intre intalniri cu ambasadori si deplasari in strainatate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )