Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cum comenteaza Udrea sentinta lui Mircea Basescu

România Liberă România Liberă,
Cum comenteaza Udrea sentinta lui Mircea Basescu

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, ca ea este singura persoana care nu i-a facut rau fostului presedinte Traian Basescu. Mai mult, ea a spus ca Mircea Basescu ar trebui sa conteste decizia instantei, care l-a condamnat, vineri, la patru ani de inchisoare cu executare. continuă pe România Liberă

Izaura, fiica lui Bercea Mondial, despre condamnarea lui Mircea Basescu: Speram sa primeasca sapte ani de inchisoare

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare. Izaura Anghel, fiica interlopului Bercea Mondial, implicat in acest caz, a comentat sentinta.

Emotii pentru Mircea Basescu. Judecatorii se pronunta in dosarul in care este judecat pentru trafic de influenta

Magistratii Tribunalului Constanta se pronunta azi in dosarul in care Mircea Basescu este judecat pentru trafic de influenta, iar Marian Capatana pentru complicitate la trafic de influenta. Fratele.

Mircea Basescu a fost condamnat la 4 ani cu executare

ACTUALIZARE 11:01 Traian Basescu: Este o condamnare grea, va fi atacata Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca fratele sau, Mircea Basescu, a primit o condamnare grea, in conditiile in care a sustinut ca nu a luat niciodata bani. *ACTUALIZARE 10:56 Mircea Basescu sustine ca este nevinovat si ca va ataca decizia Tribunalului Constanta *ACTUALIZARE 10:19 Instanta a decis confiscarea a 265. 000 de euro de la Mircea Basescu si Marian Capatana.

Mircea Basescu a fost condamnat la 4 ani cu executare

ACTUALIZARE 14:27 Traian Basescu: Nu ma asteptam la o condamnare pentru fratele meu; l-am incurajat sa continue sa se bata Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri la un post tv de stiri ca nu se astepta ca fratele sau, Mircea Basescu, sa fie condamnat in dosarul in care sunt implicati membrii familiei lui Bercea Mondial, aratand ca decizia instantei trebuie luata in considerare si continuata procedura printr-un apel. *ACTUALIZARE 11:01 Traian Basescu: Este o condamnare grea, va fi atacata *ACTUALIZARE 10:56 Mircea Basescu sustine ca este nevinovat si ca va ataca decizia Tribunalului Constanta *ACTUALIZARE 10:19 Instanta a decis confiscarea a 265. 000 de euro de la Mircea Basescu si Marian Capatana.

Mircea Basescu a primit patru ani de inchisoare cu executare. Ce reactie a avut Traian Basescu

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare.

Mircea Basescu a primit patru ani de inchisoare cu EXECUTARE. Vezi reactia sa si a lui Traian Basescu

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare.

Mircea Basescu a primit patru ani de inchisoare cu executare. Vezi reactia sa si a lui Traian Basescu

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare.

Detalii incredibile. Unde este mormanul cu bani al lui Mircea Basescu

Izaura Anghel este nemultumita de condamnarea primita de Mircea Basescu si spune ca familia ei este distrusa. Fiica lui Bercea Mondial face noi acuzatii si spune ca lui Traian Basescu si fratelui sau ar.

Mircea Basescu a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

MIrcea Basescu a fost condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul in care este judecat de trafic de influenta. Decizia magistratilor de la Tribunal nu este definitiva.

Avocatul lui Mircea Basescu: Vom face apel. Speram in continuare la decizia de achitare

Avocatul lui Mircea Basescu spune ca va face recurs la condamnarea primita de acesta dar ca asteapta motivarea instantei. Nelu Tasca afirma ca nu stie exact pe ce se bazeaza decizia instantei: pe celebrele .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )