Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emotii pentru Mircea Basescu. Judecatorii se pronunta in dosarul in care este judecat pentru trafic de influenta

Antena3 Antena3,
Emotii pentru Mircea Basescu. Judecatorii se pronunta in dosarul in care este judecat pentru trafic de influenta

Magistratii Tribunalului Constanta se pronunta azi in dosarul in care Mircea Basescu este judecat pentru trafic de influenta, iar Marian Capatana pentru complicitate la trafic de influenta. Fratele. continuă pe Antena3

Izaura Anghel: Familia mea e distrusa. Pedeapsa pentru Mircea Basescu, prea mica!

Izaura Anghel a comentat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, condamnarea in prima instanta a lui Mircea Basescu, in dosarul in care fratele fostului presedinte al Romaniei este acuzat de trafic de.

Mircea Basescu a fost condamnat la 4 ani cu executare

ACTUALIZARE 14:27 Traian Basescu: Nu ma asteptam la o condamnare pentru fratele meu; l-am incurajat sa continue sa se bata Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri la un post tv de stiri ca nu se astepta ca fratele sau, Mircea Basescu, sa fie condamnat in dosarul in care sunt implicati membrii familiei lui Bercea Mondial, aratand ca decizia instantei trebuie luata in considerare si continuata procedura printr-un apel. *ACTUALIZARE 11:01 Traian Basescu: Este o condamnare grea, va fi atacata *ACTUALIZARE 10:56 Mircea Basescu sustine ca este nevinovat si ca va ataca decizia Tribunalului Constanta *ACTUALIZARE 10:19 Instanta a decis confiscarea a 265. 000 de euro de la Mircea Basescu si Marian Capatana.

Mircea Basescu a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de infuenta

Mircea Basescu a fost condamnat, astazi, la patru ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta, in dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Sandu Anghel, iar Marian Capatana a primit o pedeapsa de trei ani de.

Mircea Basescu a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

MIrcea Basescu a fost condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul in care este judecat de trafic de influenta. Decizia magistratilor de la Tribunal nu este definitiva.

Primele declaratii ale lui Mircea Basescu: Nu sunt vinovat. Ma asteptam sa fiu achitat

Mircea Basescu a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul mormanului cu bani. Si Marian Capatana a primit trei ani cu executare. Decizia nu este definitiva. Nu sunt vinovat. Ma.

Adrian Ursu, despre condamnarea lui Mircea Basescu: Cei 4 ani cu executare se vor transforma in doar cateva luni de inchisoare

Realizatorul emisiunii Secvential, Adrian Ursu, a comentat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, condamnarea la 4 ani de inchisoare cu executare a lui Mircea Basescu in dosarul mormanului cu bani. Cei 4 .

Mircea Basescu a fost condamnat la 4 ani cu executare

ACTUALIZARE 11:01 Traian Basescu: Este o condamnare grea, va fi atacata Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca fratele sau, Mircea Basescu, a primit o condamnare grea, in conditiile in care a sustinut ca nu a luat niciodata bani. *ACTUALIZARE 10:56 Mircea Basescu sustine ca este nevinovat si ca va ataca decizia Tribunalului Constanta *ACTUALIZARE 10:19 Instanta a decis confiscarea a 265. 000 de euro de la Mircea Basescu si Marian Capatana.

Marirea si decaderea lui Mircea Basescu. Secretele unui frate de presedinte ajuns din comandant de nava nas de interlopi

Lupul de mare Mircea Basescu, care a supravietuit furtunilor de mare si incendiului de la bordul navei Unirea, s-a impotmolit la mal, acolo unde s-a angrenat in legaturi dubioase. in cele din urma, a fost condamnat la inchisoare pentru trafic de influenta.

Marirea si decaderea lui Mircea Basescu. Secretele unui frate de presedinte ajuns nas de interlopi

Lupul de mare Mircea Basescu, care a supravietuit furtunilor de mare si incendiului de la bordul navei Unirea, s-a impotmolit la mal, acolo unde s-a angrenat in legaturi dubioase. in cele din urma, a fost condamnat la inchisoare pentru trafic de influenta.

Cum comenteaza Udrea sentinta lui Mircea Basescu

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, ca ea este singura persoana care nu i-a facut rau fostului presedinte Traian Basescu. Mai mult, ea a spus ca Mircea Basescu ar trebui sa conteste decizia instantei, care l-a condamnat, vineri, la patru ani de inchisoare cu executare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )