Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cum se distra Ion Iliescu la petreceri. Lucruri mai putin stiute despre fostul presedinte

Antena3 Antena3,
Cum se distra Ion Iliescu la petreceri. Lucruri mai putin stiute despre fostul presedinte

Nelu Ploiesteanu a povestit in emisiunea Se intampla in Romania cum se distra Ion Iliescu la petreceri. Am avut onoarea sa-l cunosc pe domnul presedinte la ziula lui Stefan Iordache. Eu eram. continuă pe Antena3

Lucruri mai putin stiute despre vise

Lumea viselor ramane in continuare un mister pentru multi dintre noi, dar si pentru specialisti. Ce se intampla de fapt cand dormim? Sunt visele doar o fabricatie a creierului nostru sau pot fi.

Ion Iliescu implineste 88 de ani si multe secrete. Fostul presedinte e gata sa...

Ion Iliescu, unul dintre cei mai longevivi si controversati politicieni romani, implineste sambata 88 de ani. Fost presedinte timp de zece ani si fost ministru in perioada regimului comunist, Ion Iliescu.

Ion Iliescu, la ceas aniversar. Ce isi doreste fostul presedinte la 88 de ani

Ion Iliescu implineste astazi 88 de ani. Pe vremuri admiratorii stateau la coada sa-i ofere flori si sa-i spuna la multi ani, acum fostul presedinte apare tot mai rar in public. Si sigur, din aceasta.

Ion Iliescu implineste azi 88 de ani. Scurta biografie: de la ministru pentru Problemele Tineretului in comunism la functia de presedinte al Romaniei

Ion Iliescu, fost presedinte timp de zece ani si fost ministru in perioada regimului comunist, implineste sambata 88 de ani. Fost presedinte al PSD in anii 90 si 2000, Iliescu detine acum functia de presedinte executiv al aceluiasi partid.

Ion Iliescu implineste 88 de ani. Ce isi doreste primul presedinte al Romaniei de dupa 1989

Fostul presedinte Ion Iliescu implineste, sambata, 88 de ani, urmand sa-si petreaca aniversarea acas.

Dragnea:Barbatii o sa conteze din ce in ce mai putin in Parlament si Guvern

Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a vorbit miercuri despre insemnatatea Martisorului, dar si despre importanta femeilor aflate in pozitii de conducere ale statului. Acesta a spus ca, desi doamnele acum se uita cu atentie la el, intr-un an-doi, barbatii vor conta din ce in ce mai putin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )