Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum este HTC One Max dupa primele review-uri: maximum de dotari cu minimum de functionalitate

Adevărul Adevărul,
Cum este HTC One Max dupa primele review-uri: maximum de dotari cu minimum de functionalitate

HTC a confirmat in aceasta saptamana existenta celui mai nou dispozitiv: HTC One Max. Are ecran de aproape 6 inci, are cititor de amprente, dar cat de bun este?. continuă pe Adevărul

Lansat oficial, HTC One Max confirma toate zvonurile de pana acum

Desi nu au putut pastra foarte bine secretul, cei de la HTC au lansat in sfarsit noul HTC One Max, un terminal masiv care arata foarte bine. Cu elemente de design preluate din HTC One, noul smartphone al taiwanezilor a fost anuntat astazi din punct de vedere oficial. Daca reusesc sa-l promoveze cum trebuie, cei de la HTC s-ar putea sa-si salveze compania cu aceasta noua jucarie. HTC One Max foloseste aceleasi materiale de calitate precum predecesorul sau. Aluminiul preponderent [].

FOTO Daca mai exista vreo indoiala in legatura cu HTC One Max, ultimele poze il prezinta pe deplin inainte de lansare

Se speculeaza ca HTC One Max va fi lansat oficial de catre companie pe 16 octombrie. Mai sunt doua zile pana atunci, mai apar cateva imagini neoficiale si trioul HTC e complet.

FOTO HTC One Max este oficial, primul phablet HTC vine cu cititor de amprente

HTC a anuntat oficial cel mai nou dispozitiv al sau. E vorba de One Max, acest phablet dotat cu cititor de amprente si croit dupa designul lui HTC One. Europa si Asia sunt de interes pentru HTC, SUA vor trebui sa mai astepte.

HTC se alatura Apple in folosirea tehnologiei de autentificare biometrica: Lanseaza ONE max, un smartphone cu ecran mare de 5,9 inci si cititor de amprente

Producatorul taiwanez HTC a prezentat luni un terminal numit One max, situat in segmentul phablet, la granita dintre smartphone si tableta, cu un ecran foarte mare de 5,9 inci 15 cm) si un cititor de amprenta pozitionat pe spatele terminalului, alaturandu-se Apple in promovarea acestei tehnologii, scrie Bloomberg. Luna trecuta, Apple a prezentat iPhone 5S, cel mai avansat smartphone al sau dotat cu un cititor de amprente integrat in butonul de start al telefonului.

Profitul Fondul Proprietatea a scazut dupa primele 9 luni

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat in primele noua luni un profit de 535,2 milioane lei 121,4 milioane euro), cu aproape 7% sub castigul consemnat in perioada similara a anului trecut, de 574,5 milioane lei, informeaza Mediafax .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )