Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum explica Ministerul Fondurilor Europene de ce plateste 1 milion de euro pe an chirie la privat: Cladirile RA-APPS disponibile nu sunt suficient de mari

Hotnews Hotnews,
 Cum explica Ministerul Fondurilor Europene de ce plateste 1 milion de euro pe an chirie la privat: Cladirile RA-APPS disponibile nu sunt suficient de mari

Ministerul Fondurilor Europene sustine ca a ales sa se mute cu chirie in cladirea de birouri Tower Center, unde plateste aproape 1 milion de euro pe an unor oameni de afaceri, pentru ca nu este suficient de mare niciunul dintre imobilele detinute de Regia Autonoma Administratia Patrimoniliului Protocolului de Stat RA-APPS) disponibile. Inainte de a demara procedura de achizitie pentru inchirierea unui sediu, Ministerul Fondurilor Europene s-a adresat Regiei Autonome - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS) pentru a obtine un sediul corespunzator, insa cladirile detinute de RA-APPS care erau disponibile nu aveau dimensiunile necesare pentru functionarea MFE, se justifica MFE, intr-o precizare remisa vineri HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Chirie de lux. Ministerul Fondurilor Europene va plati 1 MILION de euro pe an pentru noul sediu

Ministerul Fondurilor Europene se muta cu chirie intr-un sediu de 1 milion de euro pe an, scriu jurnalistii de la Gandul. info. Astfel, de la inceputul anului 2014, institutia va avea sediul intr-unul dintre.

Ministerul Fondurilor Europene se muta in 2014 intr-un sediu pentru care va plati chirie 1 milion de euro pe an

Bani europeni irositi pe sediile unor ministere. De la inceputul anului 2014, Ministerul Fondurilor Europene se muta intr-un sediu pentru care va plati o chirie de aproape 1 milion de euro pe an. Costurile vor.

Sediu nou pentru Ministerul Fondurilor Europene.

Ministerul Fondurilor Europene isi muta sediul in cladirea Tower Central International, unde va plati o chirie anuala de peste un milion de euro. MFE a incheiat un contract S. Tower Central International S. , in urma unei proceduri de achizitie publica, pentru inchirierea unui spatiu intr-o cladire de birouri, dotata cu mobilier, utilitati si spatii de parcare, necesar functionarii ministerului. Valoarea estimativa a contractului este de 2. 3 milioane de euro fara TVA, iar durata de doi .

Statul, chirias bun in vremuri grele: Ministerul Fondurilor Europene dispus sa plateasca 24 euro/mp/luna pe birouri

Ministerul Fondurilor Europene isi va muta sediul in cladirea de birouri Tower Center din Piata Victoriei, proiect aflat in proprietatea oamenilor de afaceri Ioannis Papalekas si Dragos Bilteanu.

Ministerul Fondurilor Europene se muta cu chirie: Scaunul pentru demnitari sa fie tapitat cu piele, iar dulapurile din lemn

Ministerul Fondurilor Europene se muta in cladirea Tower Center International de la Piata Victoriei, printr-un contract de inchiriere valabil pana la sfarsitul lui 2015. MFE a impus proprietarilor care au depus oferte conditii precum dotarea birourilor demnitarilor cu scaun tapitat cu piele si dulapuri din lemn.

VIDEO Ministerul Fondurilor Europene se muta cu chirie: Scaunul pentru demnitari sa fie tapitat cu piele, iar dulapurile din lemn

Ministerul Fondurilor Europene se muta in cladirea Tower Center International de la Piata Victoriei, printr-un contract de inchiriere valabil pana la sfarsitul lui 2015. MFE a impus proprietarilor care au depus oferte conditii precum dotarea birourilor demnitarilor cu scaun tapitat cu piele si dulapuri din lemn. Mutarea MFE a fost aprobata de Guvern in ultima sedinta inainte de Craciun, in 18 decembrie, in hotarare precizandu-se noul sediu al ministerului: Bulevardul Ion Mihalache 15-17, in apropiere de sediul Executivului.

Ministrii Fondurilor Europene si Muncii propun extinderea perioadei de implementare a proiectelor pe POS DRU

Perioada de implementare a proiectelor din cadrul POS DRU cu valoare mare ar putea fi extinsa cu opt luni, iar pentru cele de pana in 500. 000 de lei cu patru luni, potrivit unui proiect de Ordin comun al ministrilor Fondurilor Europene si Muncii.

Teodorovici se muta in chirie cu aproape un milion de euro pe an. Care sunt cerintele ministrului

Guvernul a aprobat suma de 900. 000 de euro pentru Ministerul Fondurilor Europene in vederea inchirierii unui spatiu, intr-unul dintre turnurile de sticla din centrul Bucurestiului.

5,5 miliarde de euro, fonduri europene, au intrat in tara in 2013/ Totusi, pe ultimul loc din Uniunea Europeana

Fondurile UE pentru agricultura au fost absorbite in proportie de 67% iar fondurile structurale vor avea o rata de absorbtie de 30% pana la 31 decembrie, a declarat premierul Victor Ponta luni, 23 decembrie. Tot astazi, Ministerul Fondurilor Europene a prezentat un tabel cu situatia fondurilor europene la data de 20 decembrie, cu sume si procentaje. Rata de absorbtie s-a dublat in ultimul an. Si totusi, ne situam pe ultimul loc din Uniunea Europeana, potrivit situatiei oficiale a Comisiei Europene, la trimestrul III 2013.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )