Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum au fost reflectate frumusetile Deltei in New York Times

România Liberă România Liberă,
Cum au fost reflectate frumusetile Deltei in New York Times

Peisajele spectaculoase, flora, fauna, dar si frumusetea vulnerabila a ecosistemului din Delta Dunarii sunt descrise pe larg intr-un reportaj publicat recent in cotidianul american The New York Times. continuă pe România Liberă

Delta Dunarii i-a cucerit pe americanii de la New York Times: E un peisaj utopic, dar de o frumusete vulnerabila

Delta Dunarii a fost inclusa de peste un deceniu in patrimoniul UNESCO, iar acum este descrisa in amanunt in publicatia The New York Times. Pornind de la povestea indianului care a dorit sa readuca Delta in preferintele turistilor, reporterul american a fost cucerit de ce a gasit in Romania.

Delta Dunarii, vedeta unui reportaj impresionant in New York Times. Este un loc de o frumusete UTOPICA

Elizabeth Zach, o jurnalista de la New York Times, se declara cucerita de un loc magic din Romania: Delta Dunarii. Ziarista a aflat de aceasta zona de la un indian, care la randul sau a fost vrajit de frumuset.

New York Times : Rusia a suspendat patru curse aeriene care tranzitau estul Ucrainei cu putin timp inainte ca aeronava care venea de la Amsterdam sa fie doborata de o racheta

Publicatia americana New York Times scrie despre faptul ca Rusia a suspendat patru curse aeriene care tranzitau estul Ucrainei cu numai cateva ore inainte ca avionul malaezian sa fie doborat.

Susan Sarandon, redactor-sef pentru o zi al revistei Time Out New York

Actrita americana Susan Sarandon, pasionata de jurnalism, va deveni pentru o zi redactorul-sef al revistei Time Out New York.

Jon Bon Jovi vrea sa cumpere echipa de fotbal american Buffalo Bills din New York

Jon Bon Jovi a initiat o serie de negocieri pentru a cumpara echipa de fotbal american Buffalo Bills din New York, informeaza ContactMusic. Starul trupei Bon Jovi face parte din consiliul de administratie al unui.

Google vrea sa foloseasca telefoanele publice din New York pentru a instala internet wireless

Google si mai multe alte companii din IT analizeaza un plan care prevede folosirea amplasamentelor telefoanelor publice cu plata din New York pentru a oferi locuitorilor orasului acces gratuit la internet wireless,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )