Libnet.ro
UNICEF

22:15

Delta Dunarii, vedeta unui reportaj impresionant in New York Times. Este un loc de o frumusete UTOPICA

Antena3 Antena3,
Delta Dunarii, vedeta unui reportaj impresionant in New York Times. Este un loc de o frumusete UTOPICA

Elizabeth Zach, o jurnalista de la New York Times, se declara cucerita de un loc magic din Romania: Delta Dunarii. Ziarista a aflat de aceasta zona de la un indian, care la randul sau a fost vrajit de frumuset. continuă pe Antena3

Delta Dunarii i-a cucerit pe americanii de la New York Times: E un peisaj utopic, dar de o frumusete vulnerabila

Delta Dunarii a fost inclusa de peste un deceniu in patrimoniul UNESCO, iar acum este descrisa in amanunt in publicatia The New York Times. Pornind de la povestea indianului care a dorit sa readuca Delta in preferintele turistilor, reporterul american a fost cucerit de ce a gasit in Romania.

Cum au fost reflectate frumusetile Deltei in New York Times

Peisajele spectaculoase, flora, fauna, dar si frumusetea vulnerabila a ecosistemului din Delta Dunarii sunt descrise pe larg intr-un reportaj publicat recent in cotidianul american The New York Times.

Jon Bon Jovi vrea sa cumpere echipa de fotbal american Buffalo Bills din New York

Jon Bon Jovi a initiat o serie de negocieri pentru a cumpara echipa de fotbal american Buffalo Bills din New York, informeaza ContactMusic. Starul trupei Bon Jovi face parte din consiliul de administratie al unui.

Susan Sarandon, redactor-sef pentru o zi al revistei Time Out New York

Actrita americana Susan Sarandon, pasionata de jurnalism, va deveni pentru o zi redactorul-sef al revistei Time Out New York.

Google vrea sa foloseasca telefoanele publice din New York pentru a instala internet wireless

Google si mai multe alte companii din IT analizeaza un plan care prevede folosirea amplasamentelor telefoanelor publice cu plata din New York pentru a oferi locuitorilor orasului acces gratuit la internet wireless,.

New York Times : Rusia a suspendat patru curse aeriene care tranzitau estul Ucrainei cu putin timp inainte ca aeronava care venea de la Amsterdam sa fie doborata de o racheta

Publicatia americana New York Times scrie despre faptul ca Rusia a suspendat patru curse aeriene care tranzitau estul Ucrainei cu numai cateva ore inainte ca avionul malaezian sa fie doborat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )