Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cum au fost salvate unele dintre cele mai vechi fotografii din istorie

Playtech Playtech,
Cum au fost salvate unele dintre cele mai vechi fotografii din istorie

Dagherotipia este prima tehnica fotografica reusita, dar aceste fotografii realizate in secolul al XIX-lea sunt greu de recuperat, din cauza degradarii suferite de-a lungul timpului. O echipa de cercetatori au reusit sa utilizeze lumina astfel incat sa recupereze imagini vechi, iar asta le da o speranta in plus curatorilor. Cercetarile oamenilor de stiinta []. continuă pe Playtech

Un startup de la Cluj, primul proiect romnesc care intra ntr-un program de dezvoltare al EIT Health, unul dintre cele mai mari proiecte din zona de tehnologii pentru sanatate

Wello, platforma de sanatate dedicata familiilor cu copii supraponderali, dezvoltata de o echipa de 13 specialisti in tehnologia informatiei din judetul Cluj, este singurul proiect din Romania acceptat in programul de dezvoltare GoGlobal al EIT Health, una dintre cele mai mari initiative mondiale din industria de healthcare.

Dan Puric, despre unul dintre cele mai importante roluri: Acolo a fost un transfer de putere

Dan Puric a vorbit la emisiunea De-a Viata Ascunselea despre Mihai Eminescu si despre momentul in care a interpretat rolul marelui poet. Mihai Eminescu este unicat. El intra in suita marilor.

Cum a reusit directorul uneia dintre cele mai mari saline din Romania sa-si contruiasca o vila, fara a plati vreun leu

Fostul director al Salinei Targu Ocna, Daniel Goaga, a fost condamnat de Tribunalul Bacau la trei ani si opt luni inchisoare, in regim de detentie, pentru luare de mita. Motivarea instantei din Bacau scoate la iveala modul in care fostul director al salinei s-a pricopsit cu o vila, fara a plati manopera constructiei.

Unitatea de la noi - una dintre cele cinci mari fabrici BAT din lume

Reporter: Anul trecut, industria autohtona a tutunului s-a aliniat reglementarilor europene in domeniu. Care sunt efectele implementarii noii legislatii asupra sectorului si bugetului de stat, la mai bine de un an de la transpunerea Directivei de catre tara noastra? BAT: Transpunerea Directivei pentru Produse din Tutun este unul dintre cele mai recente exemple ale modului in care imprevizibilitatea legislativa poate afecta o afacere legitima.

Interviu de angajare la Apple: Cele mai grele intrebari la care raspund candidatii

Apple este una dintre cele mai prestigioase companii din lume, asa ca nu este de mirare ca interviurile de angajare sunt destul de dificile.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai tari oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Top 5 cele mai misterioase lacuri din Romania. Cum s-a format Lacul Dracului si de ce veneau femeile la Sfanta Ana

Legendele locale si misterele din jurul lor au crescut faima unora dintre cele mai frumoase lacuri din Romania. Printre ele se numara Lacul Bucura din Retezat, Lacul Rosu si Lacul Sfanta Ana.

Curiozitati despre cele mai cunoscute branduri din lume. De unde provine numele firmei de haine Nike

Va prezentam zece curiozitati referitoarele la cateva dintre cele mai importante branduri din lume, fie ca e vorba de firme celebre din domeniul IT, alimentar sau vestimentar.

Xiaomi lanseaza cel mai ieftin telefon cu 4GB RAM si doua camere principale

La doar cateva zile dupa ce am detaliat speculatiile referitoare la noul Xiaomi Redmi 6 Pro, telefonul a fost confirmat de catre producatorul asiatic. Tinde sa devina imposibil sa nu te indragostesti de chinezii de la Xiaomi, in contextul in care au unele dintre cele mai interesante smartphone-uri de pe piata, cu un raport pret/performanta [].

Situatie absurda n care sunt pusi pacientii cu scleroza multipla: Trebuie sa si ridice personal medicatia, lunar, dintr-unul dintre cele 6 orase din tara unde exista centre de specialitate

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune a lansat o petitie online in care atrage atentia asupra situatiei absurde in care sunt pusi pacientii cu scleroza multipla din Romania: acestia trebuie sa se deplaseze personal, in fiecare luna, pentru a isi ridica medicatia de la una dintre cele 12 unitati medicale situate in 6 orase ale tarii. in conditiile in care acesti pacienti isi auto-administreaza tratamentul la domiciliu, iar multi dintre ei nu se pot deplasa singuri in afara localitatii, asociatia de pacienti cere o solutie pentru ca bolnavii sa nu mai fie pusi pe drumuri pentru a isi primi medicatia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )