Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cum iti poti prelungi viata cu cinci ani. Urmeaza acesti pasi simpli

Antena3 Antena3,
Cum iti poti prelungi viata cu cinci ani. Urmeaza acesti pasi simpli

O stare psihica buna ne poate ajuta sa traim mai mult, arata o serie de cercetari. Prin urmare, daca schimbam obiceiurile nesanatoase cu unele care ne pot aduce fericirea am putea avea o viata mai lunga cu. continuă pe Antena3

VIDEO Fiul lui Klitschko de Romania are cinci ani si e la fel de pasionat de box

Colosul Bogdan Dinu se pregateste pentru centura WBA continentala, adica pentru titlul european, dupa meciul ratat anul trecut cu rusul Vladimir Tereskin, care s-a accidentat la unul dintre antrenamentele premergatoare galei din decembrie 2017. Cel mai mare suporter al sau este baietelul sau de doar cinci ani, Sasha Nicolas. Desi nu are decat cinci ani, baietelul lui Bogdan Dinu a invatat sa loveasca cu forta sacul de box.

Ploiesti: Cinci ani de inchisoare pentru fosta angajata a unei banci ce a furat teancuri de euro si apoi a pornit un incendiu in tezaurul sucursalei

Curtea de Apel Ploiesti a condamnat-o definitiv la cinci ani de inchisoare, pentru infractiunea de delapidare, pe o fosta angajata a unei banci care in urma cu sapte ani a sustras din tezaurul sucursalei din Ploiesti a bancii mai multe tancuri de euro, dupa care a pus foc in camera tezaurului, informeaza news. ro.

O fetita de cinci ani a murit, dupa ce medicul a refuzat sa o consulte. Motivul este de-a dreptul revoltator

O fetita de cinci ani care suferea de astm brosic a murit, dupa ce medicul a refuzat sa o consulte pe motiv ca a ajuns cu zece minute intarziere la spital. in urma unei anchete s-a descoperit ca fetita nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )